Bitlis'te TIR'ın dorsesinden 64 kaçak göçmen çıktı
Bitlis'te jandarmanın yol kontrolünde durdurduğu TIR’ın dorsesinde Afganistan uyruklu 64 kaçak göçmen yakalandı.
![Bitlis'te TIR'ın dorsesinden 64 kaçak göçmen çıktı](/Archive/2023/10/24/2133489/kapak_115415.jpg)
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak göçmenlere yönelik kontrollerini sürdürüken Bitlis-Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Tanrıyar Karakolu'ndaki sorumluluk bölgesinde de yol uygulaması yapıldı.
Yapılan kontrollerde durdurulan TIR’ın dorsesinde Afganistan uyruklu 64 kaçak göçmen yakalandı. Havasız kaldıkları için bitkin halde olan göçmenler, jandarma ekipleri tarafından TIR'ın dorsesinden çıkartıldı.
Kaçak göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Organizatörlük yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli ise mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken 1 kişi de serbest bırakıldı.
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek