Beylikdüzü’nde şok operasyon: Evde kalaşnikof ele geçirildi
Beylikdüzü'nde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda silah ve mermilerle, uyuşturucu madde geçirildi. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
![Beylikdüzü’nde şok operasyon: Evde kalaşnikof ele geçirildi](/Archive/2024/1/2/2158393/kapak_112511.jpg)
Operasyon, 28 Aralık Perşembe günü Beylikdüzü'ndeki Gürpınar Mahallesi'nde düzenlendi.
Polis ekipleri, ateşli silahlar ve mermilerle bıçakların ruhsatsız bulundurulması, yapılması, satılması, satın alınması, taşınması kanununa muhalefet suçundan takip ettiği şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.
MALZEMELERE EL KONULDU
Operasyonda, 1 adet Kalaşnikof, 2 adet ruhsatsız tabanca, şarjör, 2 adet çelik yelek, silahlara ait mermiler ve 59 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili S.Ö. E.E., S.Ö., S.T., ve E.S.'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.
Sorgu ve incelemelerin ardından S.Ö. ve E.E.’nin hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Diğer şüphelilerin, yağma, gasp, adam yaralama, resmi belgede sahtecilik ve kapkaç gibi suçlardan poliste kaydı olduğu öğrenildi.
S.Ö. ve E.S. sevk edildiği mahkemece serbest bırakılırken, E.E., S.T. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.(DHA)
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek
-
Hepsi 92 yaşındaki kadının midesinden çıktı!