Antalya'da kedi ölümleri: Polis inceleme başlattı
Antalya'nın Serik ilçesinde sokakta ve konteynerde kedi ölüleri bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle'de bir çöp konteynerinin yanında ve sokağın değişik yerlerinde ölü kedileri görenler yetkililere ihbarda bunuldu.
Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekiplerinin mahallede yaptığı çalışmada 10 kedinin öldüğü tespit edildi. Ekipler, numune alarak kedilerin ölüm sebebinin belirlenmesi için inceleme başlattı.
Serik Belediye ekipleri de kokuya neden olan kedi ölülerinin kaldırılması için çalışma yaptı.
"HEPSİ MAHALLEDE YETİŞTİ"
Mahalle sakinlerinden Osman Çalışkan, gazetecilere, sokakta bulunan kedilerin bir iki gün içinde öldürüldüğünü söyleyerek olaya tepki gösterdi.
Kedileri kimin öldürdüğünü bilmediğini belirten Çalışkan, "Bu kedilerin hepsi mahallede yetişti. Ara sıra yemek veriyorduk" dedi.
Raziye Teke ise kedilerin öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bunu yapanların bulunması gerektiğini ifade etti.
Öte yandan, polis ekipleri de çevrede çalışmalarını sürdürüyor.

En Çok Okunan Haberler
-
Kayda Geçsin ekibinin yeni adresi belli oldu
-
Mezunlardan dikkat çeken 'diploma' açıklaması
-
Bakanlık, ünlü bal markasını ifşa etti
-
Gece kulubünde büyük facia
-
Tadilat için gelen usta cinayete kurban gitti!
-
Devlet Bahçeli neden fotoğraf vermiyor?
-
CHP birinci, o parti MHP'yi yakaladı!
-
Çocuk koruma altında, anneye soruşturma!
-
Bahçeli'den 'kurucu önder' açıklaması
-
TGS çalışanı -25 derecede unutuldu!