AKP'li Cahit Özkan'dan asgari ücret açıklaması

İktidar partisinden seçime hazırlık sinyalleri gelmeye devam ediyor, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, asgari ücret tartışmaları ile ilgili "Vatandaşımızın yüzünü güldürecek” açıklamasında bulundu.

Yayınlanma: 07.11.2021 - 15:56
AKP'li Cahit Özkan'dan asgari ücret açıklaması
Abone Ol google-news

İktidar partisi AKP'den seçim sürecine girildiğine yönelik işaretler gelmeye devam ediyor.

FETÖ kumpaslarını savunmasıyla bilinen AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, ekonomik kriz ve asgari ücret tartışmaları üzerine konuştu.

Tv100’de yayınlanan 'Pazar Siyaseti' adlı programa konuk olan Özkan, “Asgari ücret düzenlemesi vatandaşımızın yüzünü güldürecek” ifadelerini kullandı.

Yurttaşı zor duruma düşüren ekonomik krizin etkilerini koronavirüs salgınıyla ilişkilendiren Özkan şöyle konuştu: “Salgının bütün sosyal ve ekonomik sıkıntılarını bertaraf edecek yeni müjdelerimiz olacak. Asgari ücret düzenlemesi için bir rakam belirtemem. Birçok çalışma gerektiren bir konu bu. Alım gücü kuvvetlenecek. Vatandaşımızın memnuniyetini sağlayacak bir rakam olacak. Salgının ekonomik etkilerini sıfırlayacak, salgın öncesi dönemdeki ekonomik ortamı inşaa edecek, vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarını giderecek bir rakam olacak.”



(Cahit Özkan, FETÖ kumpası Balyoz davası sürecinde Genelkurmay’a karşı basın açıklaması yaparak sanıkların FETÖ’cü hakim ve savcıların egemen olduğu yargıya teslim edilmesini istemişti. Özkan, 2010 yılında Fenerbahçe Orduevi önünde Hukukçular Derneği üyesi bir grup avukatla toplanarak, Balyoz davasında haklarında tutuklama kararı çıkan askerlerin orduevinde saklandıklarını iddia etmişti)


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler