Adana'da hissedilen sıcaklık 50 dereceyi aştı: Güneşte tost pişti
Hissedilen sıcaklığın 50 dereceyi aştığı Adana'da güneşte ısınan sac tavada sucuk ve yumurta pişirerek Adana tostu hazırlandı.
Mehmet Karaca ile Mahmut Kurt, Basra sıcaklarıyla birlikte hissedilen sıcaklığın 50 dereceyi aştığı kentte güneş altında ısınan sacda sucuk ve yumurta pişirerek Adana Tostu hazırladı. Güneşin altında 2 saat bekletilen sacda pişen ürünleri ekmekle buluşturup ütüyle presleyen Karaca ile Kurt daha sonra bu tostu afiyetle yedi.
HAVA SICAKLIĞINI GÖSTERMEK İSTEDİK
Mehmet Karaca ise kentin tarihe geçecek sıcaklar yaşadığını vurgulayarak, “Nasıl bir şehirde yaşadığımızı insanlara göstermek için hava sıcaklığı ile tost pişirdik. Hep ateş üzerinde pişirdiğimiz tostu, Adana’nın güneşinde 2 saat önce ısıtmış olduğumuz sac tavanın üzerinde pişirdik" diye konuştuk.
En Çok Okunan Haberler
- Reisi'nin helikopteri sert iniş yaptı!
- Dolar mı, mevduat mı?
- Helikopterin düştüğü bölge bulundu
- Prof. Dr. Görür 'periyodu doldu' diyerek açıkladı
- Bir yolcuyla iletişime geçildi
- Erdoğan ‘bu iş çığrından çıktı’ diyerek kızdı!
- Dev derbide kazanan Fenerbahçe!
- Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
- Arda Güler'den Villarreal ağlarına 2 gol!
- Buğday fiyatlarına dair tahminler belli oldu