Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar: 'Var olma savaşı veriyoruz ama bizi katlediyorlar'
Trabzonspor maçında iki penaltılarının verilmediğini söyleyen Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, “Hakem yanıldı diyelim, VAR sistemi nerede? Biz nasıl mücadele edeceğiz bunlarla bu şekilde? Var olma savaşı veriyoruz ama bizi katlediyorlar” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakada Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Ümraniyespor'da Başkan Tarık Aksar, hakem kararlarını eleştirdi.
“Her maçta böyle sıkıntı yaşıyoruz”
Bordo-mavililer karşısında iki penaltılarının görmezden gelindiğini savunan Başkan Tarık Aksar, “Oyuncumuzun kolundan çekiliyor, düşüyor. Kendini bırakmıyor. Diğer tarafta oyuncumuza dirsek atılıyor. Her maçta böyle sıkıntı yaşıyoruz. VAR sistemine ya attığımız golü iptal ettirmek için gidiyorlar ya da penaltımızı iptal etmek için gidiyorlar. Fenerbahçe maçında da aynısı oldu, penaltımız verilmedi ve VAR'a bile bakılmadı” ifadelerini kullandı.
“Türk futbolunda kabuk değişmesi lazım”
“Bizi görmezden geliyorlar. Ne işi var Süper Lig'de dediler. Bugün var, yarın yok diyorlar; ayıp ve günah” cümlelerine yer veren Aksar, şöyle devam etti:
“Ben hak ettim ve hak ettiğim yere geldim. Sizin kurduğunuz takımlar 100 milyon Euro, ben 4.5 milyon Euro'ya takım kurdum. Biz nasıl mücadele edeceğiz bunlarla bu şekilde? Biz bu ülkenin evlatları değil miyiz? Var olma savaşı veriyoruz ama bizi katlediyorlar. Her şeyde kabuk değişiyor, artık Türk futbolunda da kabuk değişmesi lazım. Emeklerimize yazık. Hakem yanıldı diyelim, VAR sistemi nerede? Adamlar çağırmadı bile.”
“Ses çıkarmaya devam edeceğiz”
İlerleyen haftalarda hatalara karşı tepkilerini dile getirmeye devam edeceklerini de belirten Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, “Kavgacı olmaktan kaçınıyorum, kimseyle kötü olmayalım diyorum fakat böyle hakkımız yeniyor. Bundan sonra ses çıkarmaya devam edeceğiz, hakkımızı yedirmemek için” şeklinde konuştu.
“Herkes her şeyi görüyor”
TFF ile konu hakkında bir görüşme yapıp yapmayacaklarına yönelik gelen bir soruyu Aksar, “TFF Başkanı bizim ağabeyimiz ama herkes her şeyi görüyor. TFF yetkilileri geliyor maçlarımıza, onlar da görüyor. Bu kadar haksızlık olmaz” diye cevaplandırdı.

Spor Haberleri
-
Türk Telekom Eurocup'a veda etti!
-
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan yabancı hakem açıklaması
-
Jose Mourinho'dan PFDK açıklaması!
-
Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!
-
Pendikspor'da Uğur Uçar dönemi!
-
Victor Osimhen: 'Galatasaray, başka seviye!'
-
Jose Mourinho'dan ilk maç itirafı!
-
Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
-
Alperen Berber, finale yükseldi
-
Karşıyaka'da kulüp müdürü Selim Çınar ayrıldı
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor...
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Son seçim anketinde büyük fark