Spor, siyaset, sanat ve bürokrasiyi buluşturan düğün

Adanaspor eski başkanı ve TFF yönetim kurulu Üyesi Bayram Akgül ve yatırımcı Tülay Akgül’ün oğulları İbrahim Akgül’ün eşi Yağmur hanımla evlendiği düğün spor, siyaset ve bürokrasiyi bir araya getirdi.

Spor, siyaset, sanat ve bürokrasiyi buluşturan düğün
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.09.2024 - 17:22

Adanaspor eski başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu üyesi Bayram Akgül ile yatırımcı Tülay Akgül’ün oğlu İbrahim Akgül’ün düğününde spor, siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimler bir araya geldi. İbrahim Akgül ve Yağmur Hanım’ın nikah töreni, 16 Eylül’de İstanbul’da düzenlendi.

Düğün töreni, geniş bir katılımla gerçekleşti. İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Adana CHP milletvekili Orhan Sümer, emekli korgeneral Muzaffer Şen, AK Parti eski milletvekili Tamer Daglı, MHP Antalya milletvekili Abdurrahman Başkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, işadamı İbrahim Hüner, ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gibi önemli isimler şahitlik etti. Ayrıca, BJK eski başkanı Ahmet Nurçebi, Fenerbahçeli eski yönetici Tahir Kıran, Galatasaraylı eski yönetici Ural Aküzüm, Cumhuriyet gazetesi yazarları, sanatçılar Müjdat Gezen ve Arif Kızılyalın da düğün törenine katıldılar.


İlgili Haberler