Nwakaeme hangi takım ile anlaştı? Nwakaeme'nın maaşı ne kadar?

Trabzonspor ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, bordo-mavili taraftarlara veda etti. Nwakaeme'nin yeni takımı ve alacağı ücret belli oldu. Nwakaeme hangi takım ile anlaştı? Nwakaeme'nın maaşı ne kadar?

Nwakaeme hangi takım ile anlaştı? Nwakaeme'nın maaşı ne kadar?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 21.06.2022 - 17:58

Trabzonspor ile yollarını ayıran Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı belli oldu.  İsmi Fenerbahçe ile anılan Nwakaeme için Sarı-Lacivertliler'den gün içinde 'İlgilenmiyoruz' açıklaması gelmişti. 

Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme Trabzonspor'a şu sözler ile veda etmişti: "Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Aynı zamanda piyasa değerimi bozmaya çalışıyorlar. Sadece şunu bilin, 1 Süper Lig ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğuyla tamamladığımız 4 yıl için minnettarım. Birlikte tarih yazdık. Her şey için teşekkür ederim. Asla unutmayacağım. " 

NWAKAEME'NIN MAAŞI NE KADAR?

33 yaşındaki futbolcu bu süreçte görüştüğü Körfez ekiplerinden El İttihad'la anlaştı. 61saat'in haberine göre; tecrübeli kanat oyuncusu, Suudi Arabistan temsilcisinin yıllık 4.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme teklifine evet dedi.