Mourinho'dan karar: Yıldız oyuncuyu Galatasaray derbisine saklayacak!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray derbisi öncesi Fred'i Bodrum maçında riske atmayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın Sipay Bodrum FK'yle deplasmanda karşılaşacak.
Grey Beton Bodrum Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak.
Fenerbahçe taraftarı, cezası sebebiyle Bodrum deplasmanında takımını yalnız bırakacak.
Ligde son maçında taraftarı önünde Reeder Samsunspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 9 puan gerisine düştü. 26 lig maçında 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 62 puanla ikinci sırada bulunuyor.
FENERBAHÇE'DE 4 İSİM KART SINIRINDA
Fenerbahçe'de Sipay Bodrum FK maçı öncesinde 4 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde 3'er sarı kart gören Filip Kostic, İrfan Can Kahveci, Çağlar Söyüncü ve Mert Hakan Yandaş, yarın oynanacak mücadelede kart görmeleri halinde, bir sonraki lig maçında Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.
FRED, GALATASARAY MAÇINA SAKLANACAK
Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Fred, Çağlar Söyüncü ve Diego Carlos, takıma döndü.
Bu oyunculardan Fred'i Galatasaray maçına saklamayı düşünen teknik direktör Jose Mourinho; Çağlar Söyüncü ve Diego Carlos'la ilgili kararını ise henüz vermedi.
Fas Milli Takımı kampından dün dönen Youssef En-Nesyri ve Sofyan Amrabat'ın ise müsabakaya kulübede başlaması bekleniyor.
Teknik direktör Jose Mourinho, Fred ve Amrabat'ın yokluğunda orta sahada İsmail Yüksek-Sebastian Szymanski ikilisine şans verecek.
DZEKO KARBON MASKEYLE OYNAYACAK
Bosna Hersek'in Romanya ile oynadığı müsabakada burnu kırılan Edin Dzeko, yarınki maçta karbon maskeyle sahada olacak.
Yurt dışına transferi iptal olan Cenk Tosun'un da yarınki maçla birlikte kadroya dönmesi bekleniyor.
TADIC'İN DALYA MAÇI
Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Sipay Bodrum FK mücadelesiyle sarı-lacivertli forma altındaki 100. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor.
Geçen sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Tadic, Süper Lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 99 resmi maçta forma giyerken, yarın dalya demesi halinde Fenerbahçe tarihinde ikinci sezonunda bunu başaran ilk futbolcu olacak.

Spor Haberleri
-
Inter, ligde seriye bağladı!
-
Valencia'ya galibiyet için tek gol yetti
-
Kenan Yıldız: Kariyerimin en güzel gollerinden
-
İsmail Kartal ligde mağlubiyet ile tanıştı!
-
Beşiktaş BOA, yarı finale yükseldi!
-
Fenerbahçe'ye derbi öncesi büyük müjde!
-
Farioli'den Hollanda'da rekor!
-
Kylian Mbappe'den Ronaldo için açıklama!
-
Beşiktaş'tan derbiye dev prim!
-
Galatasaray, evinde kaybetti!
En Çok Okunan Haberler
-
Bu da 'boykot' soruşturması!
-
'Yargı sürecinde ortaya çıkacak yeni gelişmeler...'
-
MHP İmamoğlu'yla 'sınıf'ı hatırladı
-
Avukatından 'Erdoğan' savunması: Serbest kaldı!
-
'Yoğun bakımda müşahede altında'
-
Dev mitingin ardından 2 gözaltı!
-
CHP kampanyayı duyurdu: Nasıl imza verilir?
-
Fenomen Gökhan Ünver'den 'bayram' paylaşımı
-
Özel'den tutuklu gençler için sert sözler
-
Derbinin ardından: Fenerbahçe cephesinden paylaşım!