Lamine Yamal tarihe geçti... Barcelona deplasmanda 2 puan bıraktı!
Barcelona, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Granada ile 2-2 berabere kaldı. Barcelona'nın 16 yaşındaki İspanyol futbolcusu Lamine Yamal, karşılaşmada attığı gol ile La Liga tarihine adını yazdırdı.

İspanya La Liga'nın 9. haftasında Barcelona, deplasmanda Granada'ya konuk oldu.
Nuevo Los Carmenes Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
Maçın henüz 1. dakikasında Bryan Zaragoza'nın golüyle öne geçen ev sahibi ekip, 29'da bir kez daha Bryan Zaragoza'yla farkı ikiye çıkardı. Maçta dakikalar 45+1'i gösterdiğinde genç yıldız Lamine Yamal sahneye çıkarak farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 tamamlandı.
YAMAL TARİHE GEÇTİ
İkinci yarıda Barcelona zaman zaman yüzde 82'ye çıkan topla oynama oranları yakalayarak ataklarını sıklaştırdı ve 86'da Sergi Roberto'yla eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 tamamlandı.
Öte yandan Barcelona'nın 16 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, attığı golle La Liga tarihinin gol atan en genç oyuncusu olarak tarihe geçti.
Bu sonuçla ligde namağlup Barcelona 21 puana yükselerek bu sezon 3. kez puan kaybetti. Granada ise puanını 6'ya yükseltti ancak düşme hattından kurtulamadı.

Spor Haberleri
-
Türk Telekom Eurocup'a veda etti!
-
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan yabancı hakem açıklaması
-
Jose Mourinho'dan PFDK açıklaması!
-
Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!
-
Pendikspor'da Uğur Uçar dönemi!
-
Victor Osimhen: 'Galatasaray, başka seviye!'
-
Jose Mourinho'dan ilk maç itirafı!
-
Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
-
Alperen Berber, finale yükseldi
-
Karşıyaka'da kulüp müdürü Selim Çınar ayrıldı
En Çok Okunan Haberler
-
Televizyondaki abla
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor...
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
Erdoğan'ın Sarayı'nda israf düzeni