Kenan Yıldız oyuna girdi, Juventus galibiyet hasretini sona erdirdi!
İtalya Serie A ekibi Juventus, sahasında Frosinone ile 3-2 yendi. Juventus'un ligdeki 4 maçlık galibiyet hasreti sona erdi.

İtalya Serie A 26. hafta mücadelesinde Juventus, sahasında Frosinone ile karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu'ndaki mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2'lik skorla kazandı.
Juventus, 3. dakikada Dusan Vlahovic ile öne geçti. Frosinone, bu gole hemen cevap verdi ve Walid Cheddira 14. dakikada skoru eşitledi. Konuk ekip Frosinone, 27. Marco Brescianini ile 2-1 öne geçti. Juventus'ta ilk golü atan Dusan Vlahovic, 32. dakikada bir kez daha fileleri havalandırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısında 4 gol çıktı ve takımlar soyunma odasına eşitlikle gitti.
İkinci yarıda ise ilk yarının aksine uzun süre gol sesi çıkmadı. Juventus, 90+5'te Daniele Rugani'nin attığı golle sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.
Juventus'ta milli futbolcumuz Kenan Yıldız, 62. dakikada oyuna dahil oldu.
Ligde son dönemde istediği sonuçları alamayan Juventus, bu galibiyetle birlikte 4 maçlık 3 puan hasretine son verdi.
Juventus, 57 puana yükseldi. Frosinone ise 23 puanda kaldı.
İtalya Serie A'nın bir sonraki haftasında Juventus, Napoli deplasmanına gidecek. Frosinone, sahasında Lecce'yi ağırlayacak.

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe'de yol ayrımı!
-
Juan'dan Göztepe'ye kötü haber: 2 dev maçı kaçıracak!
-
Hatayspor'dan Murat Şahin açıklaması!
-
Oğuzhan Özyakup'tan Beşiktaş itirafı!
-
Hakeme yumruklu saldırı
-
Beşiktaş cephesinden Divan Kurulu için açıklama!
-
Trabzonspor, Ahmet Minguzzi'nin ismini tribüne verdi
-
'4 Büyükler'den 9 aylık dönemde tarihi zarar
-
Arda Güler'e İspanya'da sert eleştiri!
-
Solskjaer'den Beşiktaş'a 8 maddelik reçete!
En Çok Okunan Haberler
-
İfade işlemleri ertelendi
-
Para çekme limitleri değişti
-
‘Saray’ın danışmanlarının maaşı ne kadar olacak?
-
Eski AKP’li vekil eyleme başladı!
-
Diplomayı iptal ettiren TÜGVA'cı çıktı
-
'Katılanlara işlem yapılacak'
-
'CHP'nin tabanı da rahatsız oldu'
-
Mahkemeden İmamoğlu ve Ongun kararı!
-
Balyoz kararındaki ‘İBB cuntası’
-
İmamoğlu’na mektup