İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Josep Guardiola
Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Josep Guardiola, İngiltere Premier Lig'de 2022-2023 sezonunun en iyi teknik direktörü seçildi.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, oylamada Mikel Arteta (Arsenal), Unai Emery (Aston Villa), Eddie Howe (Newcastle United), Roberto De Zerbi (Brighton) ve Marco Silva'yı (Fulham) geride bırakan Guardiola, sezonun en iyi teknik direktörü ödülüne layık görüldü.
Bu sezon Premier Lig'de şampiyon olan ve İngiltere Federasyon Kupası'nda finale kalan Manchester City'yi 10 Haziran'da İstanbul'un ev sahipliğinde oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finaline de taşıyan Guardiola, 2017-2018, 2018-2019 ve 2020-2021 sezonlarının ardından kariyerinde 4. kez bu ödülü kazandı.
Guardiola, bu ödülü üçer kez elde eden Portekizli Jose Mourinho ve Fransız Arsene Wenger'i geride bıraktı. Sir Alex Ferguson, 11 kezle ödülü en fazla kazanan teknik direktör konumunda bulunuyor.

Spor Haberleri
-
Ali Koç, divan toplantısını işaret etti!
-
Galatasaray'a 3 isimden kötü haber!
-
Yarı final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!
-
İtalya'da maçlar neden ertelendi?
-
Galatasaray'da Alvaro Morata gelişmesi!
-
Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım başladı!
-
Sergen Yalçın'dan Mourinho'ya flaş tepki!
-
Arda Turan'dan Galatasaray maçı için çağrı
-
Serie A'da oynanacak maçlara erteleme kararı!
-
Mahmut Uslu'dan adaylık sorusuna cevap!
En Çok Okunan Haberler
-
Diploma iptalinde kritik gelişme!
-
Erdoğan'a yapılan sunumunun ayrıntıları ortaya çıktı
-
Hava kuvvetlerindeki turbun büyüğü
-
Soylu'dan '20 milyon dolar' iddiasına yanıt
-
Türkiye'nin konuştuğu o çiftçiden yeni açıklama
-
Kütahyalı'dan AKP'li Gökçek'e övgülerle veda
-
Bahçeli'ye yakın isimden 'erken seçim' senaryosu
-
Rektörün kızı da sınav listesinde
-
Bakan Şimşek uyardı: 40 bin kişi listede...
-
Fenerbahçe, Kayserispor karşısında son dakikada yıkıldı!