Halil Akbunar, Westerlo formasını giydi
Göztepe'nin 28 yaşındaki kaptanı Halil Akbunar, KVC Westorlo ile anlaşmasının ardından Belçika’ya gitti. Sarı-kırmızılı ekibin transferden 1 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Süper Lig’den küme düşen Göztepe’de, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil Akbunar, Süper Lig’de bir çok takımın listesine girmişti.
Trabzonspor'un transfer etmek istediği Halil için bonservis ödemeye sıcak bakmadığı ileri sürülmüştü.
Bordo-mavililerin, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil ile görüştüğü, "Bonservisini alırsan seni transfer ederiz" dediği vurgulanmıştı.
Formayı giydi
Tüm bu transfer dedikodularının perde arkasında Belçika temsilcisi KVC Westerlo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Halil Akbunar, Instagram'da yaptığı paylaşımda da "Formayı giydik" yazarak hayranlarıyla mutlu anını paylaştı.
Sarı-kırmızılı kulübün formasını 310 maçta terleten Halil Akbunar, bu maçlarda 49 gol, 52 asistlik başarı yakalamıştı.

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe Beko, Final Four'da!
-
Erzurumspor'dan PFDK tepkisi!
-
Novak Djokovic, Roma'dan çekildi
-
Antonio Rüdiger'e 6 maç men cezası!
-
Süper Lig'de 33. hafta VAR kayıtları açıklandı
-
Efeler Ligi'nde şampiyon Ziraat Bankkart
-
Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!
-
PFDK, Erzurumspor FK'ye ceza yağdırdı
-
Hikmet Çinçin'den TFF'ye ziyaret
-
Murat Şamil Şen, Gençlerbirliği başkanlığına aday oldu
En Çok Okunan Haberler
-
'Biz bu binadan çıkarsak...'
-
Seyahat edecekler dikkat: Artık tamamen yasak!
-
İstanbul'da '1 Mayıs' operasyonu
-
O otelin yöneticilerine gözaltı kararı
-
Yerlikaya'dan, Özgür Özel'e 'bant' yanıtı
-
Türkiye'nin en güvenli bölgelerini açıkladı
-
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni...
-
İkinci dalga operasyonlarda 30 kişiye tutuklama istemi
-
Devlet Bahçeli'nin hedefinde 'İBB' var!
-
Ümit Özdağ ilk kez hâkim karşısına çıktı