Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet açıklaması: 'Bir sonraki maçımız...'

Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında ağırladığı Sivasspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından görüşlerini aktardı. Hollandalı hoca, "Önümüzde çok maç var, çok çalışacağız. Bir sonraki maçımız en önemli maçımız, yani Trabzonspor maçı" ifadelerini kullandı.

Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet açıklaması: 'Bir sonraki maçımız...'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 02.09.2024 - 00:42

Beşitkaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hollandalı hocanın açıklamaları şu şekilde:

"Çok mutluyum. İyi bir başlangıç yaptık. İlk yarıda fazla pozisyonumuz yoktu. Masuaku ve Gedson ile tehlikeli olduk ama defansif oynayan bir takıma karşı fırsat yaratmak zordur. Golden dolayı mutluydum. İkinci gol hemen gelmedi ama rakibe de fırsat vermedik. Gedson'un golü önemliydi ve 3 puanı aldık."

"ÖNÜMÜZDE TRABZONSPOR MAÇI VAR"

"Özgüvenimiz var, maça da yansıtmaya çalışıyoruz. Her takıma karşı performans göstermeliyiz. Bugün özelinde ikinci golü geç bulduk. Oyuncularıma 'İlk bölümü kayıpsız kapattık, iyi bir ilk bölüm geçirdik' dedim. Milli takımlarına gidecek oyuncularımız var. Önümüzde Trabzonspor maçı var, iki haftamız var hazırlanmak için. İkinci bölüme de ilk bölüme başladığımız gibi enerjik başlamak istiyoruz."

"MİLLİ TAKIM DAVETİNE ÇOK MUTLU OLDUM"

"Oyuncularımın milli takımlarına davet edilmelerinden ötürü çok mutlu oldum. Oyuncularımız, milli takım hocalarına kendini gösteriyor demektir bu. Önümüzde çok maç var, çok çalışacağız. Bir sonraki maçımız en önemli maçımız, yani Trabzonspor maçı."


İlgili Haberler