Galatasaray'dan deprem bölgesine destek
Galatasaray Kulübü, "6 Şubat" depremlerinin ardından "Birlikte 1905" programı kapsamında bölgeye desteğine devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk, iftara katıldı.

Galatasaray Kulübü, "6 Şubat" depremlerinin ardından "Birlikte 1905" programı kapsamında bölgeye desteğine devam ediyor.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri ile Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Kahramanmaraş'ta iftar organizasyonuna katıldı.
Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk, şehirde çarşı turu ile başlayan etkinlikte Galatasaray Kulübü ve Nef Vakfı AFAD Yaşam Alanı'na ziyarette bulundu.
KONTEYNER EVLER ZİYARET EDİLDİ
Yaşam Alanı'nda depremzede yurttaşların konteyner evlerini ziyaret eden sarı-kırmızılı kafile, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ile görüştü.
Vali Mükerrem Ünlüer, Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk, kulüp televizyonunun sosyal medya hesabına açıklama yaptı.
Vali Ünlüer, "Galatasarayımız biliyorsunuz bizim gururumuz. Avrupa'da bize kupa getiren takımımız. Kahramanmaraş'ta da özel olarak bir sevgisi var zaten gençlerimizden de görüyorsunuz. Başkanımızı ve teknik direktörümüzü burada aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduk" ifadelerini kullandı.
"BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM"
Başkan Özbek ise depremin üzerinden iki sene geçtiğini hatırlatarak, "Bütün depremden zarar gören bölgedeki vilayetlerimizin hepsine gittik. Maraş'ta bu yerleşkeyi yaptık. Gönül ister ki buradaki depremzede yurttaşlarımız konteynerlardan çıkıp evlerine inşallah kavuşsunlar. Allah devletimize zeval vermesin. Büyük bir çaba harcıyor bir an evvel bu insanları konteyner kentten kurtarmak için. Biz de elimizden geldiği kadar buradaki insanlara gelip dokunmak istiyoruz. Sadece uzaktan yardım etmek değil de yanlarına gelerek, hatırlarını sorarak, ihtiyaçları nedir onları tespit ederek onlarla beraber olduğumuzu hissetmelerini istiyorum" diye konuştu.
Teknik direktör Okan Buruk da, "Herkesi tek tek görmek, dokunmak, onlarla beraber olmak bize büyük bir moral verdi. Vakit geçtikçe bu tür şeyler daha değerli oluyor. Manevi olarak burada olmaktan mutluyum" değerlendirmelerinde bulundu.

Spor Haberleri
-
Süleyman Hurma: 'Futbolda bir yapı olduğu aşikar'
-
Jan Vertonghen, futbolu bırakacağını açıkladı
-
Anadolu Efes durdurulamıyor! Üst üste 5. galibiyet...
-
THY, Aydın Büyükşehir Belediyespor serisini kazandı
-
Ali Koç: Bu takıma sevinmek yakışıyor
-
Emlak Konut, Beşiktaş BOA'ya karşı seride 1-0 öne geçti
-
Trendyol 1. Lig'de haftanın hakemleri belli oldu
-
Gençlerbirliği'nde Etebo, 2 ay sonra döndü
-
Dursun Özbek'ten Serdal Adalı'ya destek!
-
Yabancı dil bilmeyeni gönderdiniz!
En Çok Okunan Haberler
-
Sonuçlar çarpıcı... Dengeler nasıl değişti?
-
Boykotun etkisi sahaya nasıl yansıdı?
-
Özel'den Bahçeli'ye jet ‘Saraçhane’ yanıtı!
-
'Burnundan fitil fitil getireceğim!'
-
Özel'den Erdoğan'a 'mezar' yanıtı!
-
Gürcistan’daki çatışmayı 'Saraçhane' diye paylaştı
-
CHP'nin 'boykot' kararı Fatih Portakal'ı üzdü
-
CHP'den Erdoğan'ın sözlerine ilk tepki!
-
Adana'da turfanda hasat başladı: Kilosu 20 TL...
-
Kıvanç Tatlıtuğ'un 'İşte bu' paylaşımı tepki çekti