FIFA'dan Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya kınama!
FIFA Başkanı Gianni Infantino, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor müsabakası sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı.

FIFA Başkanı Gianni Infantino, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor müsabakası sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı sosyal medya hesabı üzerinden kınadı.
Başkan Infantino, açıklamasında, yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Saha içi veya dışında, futbolda, şiddete yer yoktur. Süper Lig'de MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlar, kabul edilemez. Bu tür eylemlerin, sporda ve toplumda yeri yoktur" ifadelerini kullandı.
"Hakemler olmazsa, futbol olmaz" diyen Infantino, "Hakemler, oyuncular, taraftarlar ve teknik ekibin güvenliği sağlanmalı ve onların bu oyundan keyif alması sağlanmalıdır. İlgili makamlara, bunun bu şekilde uygulanmasını ve bu görevlilere her düzeyde saygı duyulmasını sağlamaları için çağrıda bulunuyorum" görüşlerine yer verdi.

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe'den Kadın Futbol Ligi açıklaması!
-
River Plate, derbide Boca Juniors'u devirdi!
-
Galatasaray kendi evinde kayıp!
-
Halil Umut Meler yönetti: Olympiakos, AEK'yi devirdi!
-
Kerem yıldızlaştı: Benfica evinde farklı kazandı!
-
Kenan kırmızı kart gördü: Juventus evinde zorlanmadı!
-
Eyüpspor Başkanı ile taraftarlar arasında gerginlik!
-
Osimhen'den Morata açıklaması!
-
Yunus Akgün'den sözleşme iddialarına yanıt!
-
Okan Buruk görüşmeleri açıkladı!
En Çok Okunan Haberler
-
'Savcının gönderdiği yazılarda var bu...'
-
Bahçeli işareti çaktı, İBB toptan ‘içeri’?
-
'Erdoğan ve yakınları rahat olsun'
-
MetroPOLL'den kritik 'ekonomi' anketi
-
Bilal Erdoğan’dan net yanıt!
-
AKP'den 'İmamoğlu' ve 'kayyum' çıkışı
-
Festival alanına araçla daldı!
-
İstanbul'da bu restorana dikkat: 'Kalp' tespit edildi!
-
'Yeni TFF Başkanı hayırlı olsun'
-
AYM iptal ediyor, iktidar teklif üzerine teklif sunuyor