Fenerbahçe'de de görev yapmıştı: Damien Comolli tutuklandı!
Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü ve Toulouse’un başkanı Damien Comolli, Fransa'da devam eden 'sahte menajer' soruşturması kapsamında tutuklandı.

Bir dönem Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini üstlenen Damien Comolli, Fransa'da tutuklandı.
4 yıldır Fransız kulübü Toulouse’un başkanlığını yapan Comolli'nin, 2 sezon önce PSG'yi çalıştıran Christophe Galtier'in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier ile aynı soruşturma kapsamında tutuklandığı aktarıldı.
Geçtiğimiz yaz, eski Paris Saint-Germain menajeri Christophe'un bir başka oğlu Jordan Galtier, Toulouse'da Carles Martínez Novell'in yardımcı antrenörlüğüne getirilmişti. İddiaya göre Toulouse’un başkanı Comolli anlaşmanın bir parçası olarak sahte bir menajer John Valovic-Galtier'i de bu anlaşmaya dahil etti.
BU AY YARGILANACAK
Devam eden soruşturma kapsamında dokuz kişi gözaltında tutuluyor. Comolli'nin yargılamasının bu ay içinde başlaması bekleniyor.
Fenerbahçe'ye 2018 yazında gelen Comolli, 1,5 sene boyunca sportif direktör olarak görev yapmıştı. Ali Koç, başkan seçildikten sonra Comolli'yi kulübe getirmişti.
Comolli Temmuz 2020'de Toulouse'un başkanı olmuştu.

Spor Haberleri
-
Sergen Yalçın'dan Galatasaray'a uyarı
-
İşte Fenerbahçe'nin tur ihtimali!
-
Galatasaray'da derbi öncesi iki isim ceza sınırda!
-
Chelsea'nin konuğu Kopenhag!
-
Tottenham'ın konuğu AZ Alkmaar
-
Manchester United'ın konuğu Real Sociedad
-
Lyon'un konuğu FCSB!
-
Olympiakos'un konuğu Bodo Glimt
-
Lazio'nun konuğu Viktoria Plzen!
-
Thunder, Celtics'i deplasmanda yenerek play-off'a kaldı!
En Çok Okunan Haberler
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
Son seçim anketinde büyük fark
-
'Seçim yaklaştığında anketler bu şekilde olursa...'
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
‘İmamoğlu gelecek diye maç uyduruyorlar’
-
Özgür Özel'den MHP'ye yanıt!
-
Çaresini buldular