Eski Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan adaylık açıklaması!
Süper Lig ekibi Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile tekrardan aday olabileceğinin sinyalini verdi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kulüp tesislerinde yapacağı basın toplantısı öncesi eski başkan Berna Gözbaşı sessizliğini bozdu.
Berna Gözbaşı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sarı kırmızılı kulübe tekrardan başkan olabileceğini belirtti.
"GEREKİRSE YENİDEN GELİR..."
Gözbaşı açıklamasında, "Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler "mahvolduk" edebiyatıyla, şovla, tehditle özellikle her ortamda tarafima edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye'nin en fazla konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun" ifadelerine yer verdi.
Berna Gözbaşı, 2019-2022 yılları arasında Kayserispor Başkanlığı görevini üstlenerek futbolda ilk kadın başkan unvanını almıştı.

Spor Haberleri
-
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu
-
Brezilya'da Dorival Junior dönemi sona erdi!
-
NBA'de Toronto Raptors, üst üste 3. galibiyetine ulaştı
-
Bayer Leverkusen, sahasında hata yapmadı
-
Panathinaikos'a evinde Paris şoku
-
Real Madrid'den Belgrad'da kritik galibiyet
-
Lyon, deplasmanda ağır yaralı!
-
Bahçeşehir Koleji, finali İstanbul'a bıraktı!
-
Benfica, deplasmanda rahat kazandı
-
Novak Djokovic, Miami Açık'ta finale yükseldi
En Çok Okunan Haberler
-
AKP'nin 'iki kayyum' planı nasıl bozuldu?
-
'Espressolab' videosu sonrası Varank'a soruşturma
-
Türkiye İş Bankası'ndan açıklama yapıldı
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'İBB' açıklaması
-
'İmamoğlu mitingine' hangi partiler katılacak?
-
Başarır haciz konulan Porsche marka aracını paylaştı
-
Emekliler bu haktan habersiz olabilir!
-
CHP çağrı yapmıştı: DEM Parti'den 'Maltepe' kararı
-
İmamoğlu'nun avukatı Pehlivan hakkında yeni gelişme!
-
Erdoğan'dan Minguzzi'nin annesine telefon