Çekya, play-off finalinde eşleşmeleri halinde Rusya maçına çıkmak istemiyor
Çekya Futbol Federasyonu, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off finalinde Rusya ile eşleşmeleri halinde milli takımın sahaya çıkmak istemediğini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, yönetim kurulu toplantısının ardından oy birliğiyle bu yönde bir karar alındığı belirtilerek, Ukrayna'ya saldırıda bulunan Rusya ile maç yapmak istenmediği vurgulandı.
Açıklamada, konu hakkında UEFA ve FIFA yetkilileriyle görüşülmeye başlandığı da ifade edildi. Polonya ve İsveç'in ardından Çekya, Rusya karşısında sahaya çıkmak istemediğini belirten üçüncü ülke oldu.
Rusya, 24 Mart'taki Dünya Kupası play-off yarı finalinde Polonya'yı ağırlayacak ve galip gelirse İsveç-Çekya mücadelesinin kazananıyla 29 Mart'ta evinde karşılaşacak.
FIFA, konuya ilişkin hafta içinde yaptığı açıklamada, Rusya ve Ukrayna'da yaşanan son durumu mercek altına aldığını ve 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yeni gelişmeler yaşanabileceğini duyurmuştu.

Spor Haberleri
-
Inter'in konuğu Feyenoord
-
Bayern Münih, Bayer Leverkusen deplasmanında
-
Benfica, Barcelona deplasmanında!
-
Bugün hangi maçlar var, saat kaçta?
-
Mertens'in neden oynamadığı belli oldu!
-
Roma Olimpiyat Stadı'nda kazanan çıkmadı!
-
Newcastle United'a deplasmanda tek gol yetti!
-
Kırmızı kartın sebebi ortaya çıktı!
-
Yunan ekipe 2. Türk antrenör!
-
'Beşiktaş bunu hak etmedi'
En Çok Okunan Haberler
-
CHP'li iki belediyeye operasyon
-
'Entegrasyon' anlaşmasının ayrıntıları ortaya çıktı
-
Ekrem İmamoğlu'na ölüm tehdidi!
-
İmamoğlu ile Erdoğan arasında dev fark!
-
Emekliye 'sadaka' gibi bayram ikramiyesi!
-
'Kabine' kulisi: Listede 3 Bakanın ismi var
-
Beykoz'da Köseler'in yerine gelen isim belli oldu
-
BM’den Suriye için alarm!
-
Siyaset bilimcilerden çarpıcı değerlendirme
-
Colani'yi övdü, 'Tedbir alıyoruz' dedi