Galatasaray durdurulamıyor! Galatasaray 4-0 Hatayspor

Galatasaray, Atakaş Hatayspor'u çok üstün bir oyunla 4-0 mağlup etti ve 1 maç fazlasıyla Fenerbahçe ile olan farkı 7 puana çıkardı.

Galatasaray durdurulamıyor! Galatasaray 4-0 Hatayspor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 13.01.2023 - 19:14

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 4-0'lık skorla ev sahibi Galatasaray kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+4 ve 45+6. dakikalarda Juan Mata, 77. dakikada Bafetimbi Gomis attı.

Toplamda 10, ligde ise üst üste 8. kez kazanan Galatasaray, puanını 42'ye yükseltti ve 1 maç fazlasıyla takipçisi Fenerbahçe ile olan puan farkını 7'ye çıkardı. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Hatayspor, 17 puanda kaldı.

Galatasaray, gelecek hafta Antalyaspor'u ağırlayacak. Hatayspor ise evinde Trabzonspor ile karşılaşacak.

Karşılaşmadan dakikalar | Galatasaray 4-0 Hatayspor

82' Hatayspor'da Sam Adekugbe, sağdan ceza sahasına girmek istedi. Savunmasına yardıma gelen Yunus kademeye girdi.

76' GOL | Galatasaray, Bafetimbi Gomis ile farkı 4'e çıkardı. Yunus Akgün, ceza sahasına topu iyi gönderdi. Kale önünde topla buluşan Gomis, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

53' Sol kanatta Dubois, yanındaki Kerem'le duvar pasına girdi ancak topu ayağından aşınca meşin yuvarlak auta gitti.

48' Hızlı gelişen Galatsaray atağında El Kaabi, Victor Nelsson'dan sıyrıldı. Karşı karşıya pozisyonda Muslera'yı geçemedi.

45+5' GOL | Galatasaray, Mauro Icardi'nin golüyle durumu 3-0'a getirdi. Icardi'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruşu kaleci Erce çıkardı. Dönen topta iyi yer tutan Mata düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

45+4' GOL | Galatasaray, Juan Mata'nın golüyle 2-0 öne geçti. Hızlı gelişen Galatasaray atağında Leo Dubois, soldan ceza sahasına iyi ortaladı. Kale önünde Juan Mata düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

38' Sergio'nun ortasında Nelsson topu içeriye doldurdu. Boş pozisyonda Icardi topu ağalara gönderemedi.

32' Hatayspor'da Bertuğ, Galatasaray ceza sahası içinde yerde kaldı. Hatayspor penaltı beklese de Kadir Sağlam oyunu devam ettirdi.

24' Soldan kale sahasına yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Sergio kaleye gönderdi. Kaleci Erce gole izin vermedi.

18' Hatayspor'da Ayoub El Kaabi'nin karşı karşıya yaptığı vuruşta Fernando Muslera gole izin vermedi.

14' Boey'in ceza sahasına gönderdiği topu Icardi çok iyi kontrol etti ve bekletmeden Kerem'e verdi ama o topu kontrol edemeyince savunma araya girdi.

11' Hızlı gelişen Hatayspor atağında Saba Lobzhanidze, yay üzerinde topa vurmak istedi. Lucas Torreira son anda araya girdi ve tehlikeyi önledi.

9' GOL | Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Leo Dubois'in ceza sahasına gönderdiği topa savunmada Mehdi Boudjemaa uzaklaştıramadı. Kerem sol çaprazdan aldığı topu kalecinin üzerinden aşırttı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

8' Barış'ın penaltı noktasına gönderdiği topu Sergio Oliveira tamamlamak istedi ama kaleci Erce Kardeşler gole izin vermedi.

1' Zorlu mücadele Kadir Sağlam'ın işareti ile başladı.