Anadolu Efes Spor Kulübü ile Corendon Airlines arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi

Spora yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Corendon Airlines, Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes ile güç birliğine beşinci yılında, yeni sezonda da devam edecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Corendon Airlines arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.09.2024 - 11:06

Corendon Airlines, sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor turizmini geliştirmek adına hem yurt içinde hem de yurt dışında; farklı dallarda pek çok spor kulübüne, elit sporcuya ve spor organizasyonuna sponsorluk desteği sağlıyor. 2020 yılında Anadolu Efes ile başlayan iş birliğini bir sezon daha uzatan Corendon Airlines, kulübe 2024-2025 sezonunda da sponsorluk desteği verecek. 

Yeni basketbol sezonu öncesinde; Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’in ev sahipliğinde, Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ve Kaptan Shane Larkin’in katılımıyla Gloria Sports Arena’da gerçekleştirilen basın toplantısının ardından imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninde Yıldıray Karaer ve Alper Yılmaz, Anadolu Efes için özel olarak tasarlanan dev basketbol topuna imza attılar.  

Corendon Airlines, yeni sezonda da takımın EuroLeague deplasman maçlarına ulaşımını sağlayacak. Anlaşma kapsamında Corendon’un logosu Anadolu Efes takımının göğsünde yer almaya devam ederken, Anadolu Efes Spor Kulübü Genç Takımı da BGL maçlarında hava yolu şirketinin logosunu formalarının sırtında taşıyacak.

KARAER: "TAKIMIN BİR PARÇASIYIZ"

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Türk basketbolunun öncüsü ve sürdürülebilir başarının simgesi Anadolu Efes Spor Kulübü ile 2020 yılında başladığımız iş birliğimizi 2024-2025 sezonunda da devam ettirmenin bizim için anlamı çok büyük. ‘Birlikte başarılara uçuyoruz!’ diyerek yola çıktığımız iş birliğimiz, Corendon Airlines olarak 20. yılımızı kutlayacağımız 2025 yılı için bize büyük bir güç ve ilham veriyor. Anadolu Efes’in seyahat ortağı olmak, bu değerli takımı maçlara taşımak, bizim için de takımın bir parçası olmak anlamına geliyor. Sezon öncesi hazırlıklarına Antalya’da başlayan Anadolu Efes’e yeni sezonda başarılar diliyor, yeni hedeflere yol alırken yanlarında olmaktan onur duyduğumuzu paylaşmak istiyorum” dedi.

YILMAZ: "PARTNERLERİMİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR"

Basın toplantısında Corendon Airlines’ın desteğinin çok değerli olduğunu vurgulayan Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: 

“Partnerlerimizle uzun soluklu olmasını hedeflediğimiz iş birlikleri gücümüze güç katıyor. Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketi Corendon Airlines ile tüm dünyanın içinde bulunduğu zor bir yılda pandemi döneminde başlayan yolculuğumuz, geçen sürede bizi tarihi başarılara taşıdı. Bu değerli yol arkadaşlığımız beşinci yılımızda takım arkadaşlığına dönüştü. Ekim ayından haziran ayına kadar bir sezon boyunca 9 aylık zaman diliminde deplasman maçlarımız nedeni ile Avrupa’nın pek çok şehrine sürekli yolculuk halindeyiz. Hem Anadolu Efes’e hem de farklı sponsorlukları ile spora katkılarından dolayı Corendon ailesine çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde Corendon ile birlikte Antalya’ya basketbol aracılığı ile gençlere, çocuklara değer katacak projeler yapmayı diliyoruz.”

KAPTAN LARKİN: "İŞBİRLİĞİNİ BAŞARILARIMIZLA TAÇLANDIRACAĞIZ"

Anadolu Efes Spor Kulübü Kaptanı Shane Larkin düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Bizim için yurt dışı seyahatlerini konforlu bir şekilde yapmak çok önemli. Uzun süredir Corendon Airlines bu alanda bize destek oluyor. Umarım takım olarak hem saha içinde hem de saha dışında alacağımız başarılarla bu iş birliğini taçlandıracağız.


İlgili Haberler