Amedspor'da kriz büyüyor: Ersun Yanal taraftarlar ile tartıştı!

TFF 1. Lig ekibi Amedspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, antrenman çıkışında kendisini bekleyen taraftarla ile tartıştı.

Amedspor'da kriz büyüyor: Ersun Yanal taraftarlar ile tartıştı!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 23.10.2024 - 11:21

TFF 1. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Amedspor, teknik direktör Ersun Yanal ile hayal kırıklığı yaşadı. Kötü gidişat nedeniyle bir süredir istifası istenen Yanal, antrenman sonrasında kendisini bekleyen taraftarla gerginlik yaşadı.

Tecrübeli teknik direktör, sözlü tartışmaya geldiği bir taraftar ile burun buruna geldi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın performansını beğenmeyen bir grup taraftar tesislerin önüne gelerek antrenmanın bitmesini ve deneyimli teknik direktörü bekledi.

"SEN NE VERDİN BU TAKIMA?"

Antrenman sonrası tesisten çıktığı sırada Ersun Yanal'ın yanına gelen taraftarlar, 62 yaşındaki çalıştırıcıyla sözlü tartışmaya girdi. Bir taraftarın tecrübeli teknik direktörle yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Tartışma sırasında şu sözler kullanıldı:

Yanal: "Senin taraftar olman bu hakkı ifade ediyor mu?"

Taraftar: "Ben memurluğumu verdim bu takım için! Sen para kazanıyorsun?"

Yanal: "Ben de verdim. Sen konuşmayacaksın!"

Taraftar: "Sen ne verdin bu takıma?"

Yönetici Faysal Tosun: "Hayırdır size!"

"HESAP MI SORUYORSUN?"

Amed Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Tosun'un ise taraftarlara, "Bu davranış uygun değil. Sen hesap mı soruyorsun? Her gelen kişi hesap soramaz" diye bir uyarıda bulunduğu duyuldu.

9 HAFTADA 13 PUAN TOPLADILAR

Süper Lig parolasıyla lige başlayan Diyarbakır ekibi geride kalan 9 haftada 3 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet ile 13 puan topladı ve 12. sırada yer aldı.


İlgili Haberler