Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu: Bayern Münih'ten Leon Goretzka açıklaması!

Bayern Münih Sportif Direktörü Max Eberl, transferde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan 29 yaşındaki Alman oyuncu Leon Goretzka hakkında konuştu. Eberl, "Futbolda rekabetçi durumların olması normaldir. Biz sadece işlerin zorlaşabileceğini söyledik. Leon Goretzka, takımın bir parçası" ifadelerini kullandı.

Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu: Bayern Münih'ten Leon Goretzka açıklaması!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 20.08.2024 - 16:23

Bayern Münih'ten takımdan ayrılacağı iddia edilen Leon Goretzka ile ilgili açıklama geldi.

Alman ekibinin sportif direktörü Max Eberl, "Leon Goretzka ile ilgili asla kötü bir şey söylemedik. Bayern Münih için harika işler yaptı. Futbolda rekabetçi durumların olması normaldir. Biz sadece işlerin zorlaşabileceğini söyledik. Leon Goretzka, takımın bir parçası" diye konuştu.

Eberl ayrıca, "Bayern Münih'te ikinci bir antrenman grubu yok. Leon harika bir oyuncu ve Grasshoppers karşısında harika oynadı. Kalırsa, kadromuzun bir parçası olacak" diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇINDA FORMA GİYDİ

Alman basını, Bayern Münih'in, hafta sonunda oynanan Ulm maçının kadrosunda yer almayan 29 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırmak istediğini duyurmuştu. Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany ise Goretzka'nın kadroda olmamasının teknik bir karar olduğunu söylemişti. Alman futbolcu, Ulm maçının ardından 20 Ağustos'ta oynanan Grasshoppers karşısında ise 62 dakika sahada kaldı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İLE ANILIYOR

Transfer döneminde adı ilk olarak Galatasaray ile geçen Goretzka'nın ismi son dönemde Türkiye'den Fenerbahçe ile anılıyor.

221 MAÇTA 86 GOLE KATKI

2018 yılından bu yana Bayern Münih'te oynayan Goretzka, Alman devinde çıktığı 221 maçta 40 gol attı ve 46 asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösterilen Goretzka'nın Bayern Münih ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.


İlgili Haberler