Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Herkesi karşıma alırım
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, Göztepe ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Sancak, “Bu takım için herkesi karşıma alırım. Giden gider, kalan sağlar bizimdir. Gideceklerin yerine de en iyilerini getiririz” dedi.
![Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Herkesi karşıma alırım](/Archive/2022/5/22/1938694/kapak_191903.jpg)
Adana Demirspor, ligin son haftasında evinde Göztepe’yi ağırlıyor. 19.00’da başlayan maç öncesi taraftara seslenen Başkan Murat Sancak, sahaya atılan yabancı maddelerin kulübe zarar verdiğini söyledi. Sancak, “Takımına zarar veren her kim varsa lütfen bize bildirin. Yukarıdan su, buzlu su, para atan kim varsa bunu görenler lütfen bize bildirsin. Bunu yapan bu takıma ihanet ediyor demektir başka bir amaç taşımıyor. Bunları bildirmeyen de bu suça ortak olmuş oluyor. Bu takımı seviyorsanız, bu takımın başarılı olmasını istiyorsanız lütfen el birliğiyle bunları engelleyelim” diye konuştu.
“BEN ARTIK CEZA ALMAYACAĞIM”
Son aldığı cezaya değinen Sancak, artık ceza almamak için çaba göstereceğini aktararak, “Ayrıca bazı taraftarlar beni gaza getirip bazı maçlardan sonra açıklama yapıp ceza yememi istiyorlar herhalde. Bu maçtan sonra karar verdim ben artık ceza almayacağım. Her maçta 1 yönetici atayacağım, gereken açıklamayı o yapacak. Ceza alması gerekiyorsa o yönetici ceza alacak. Ayrıca sizlerden özellikle rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
“HERKESİ KARŞIMA ALIRIM”
TFF’nin eski başkanı Nihat Özdemir’i taraftarların yuhaladığını hatırlatan Sancak, bu tarz olaylarında kulübe zarar verdiğini belirterek şunları söyledi:
“Isınmaya çıkan hakemleri kalkıp ıslıklıyorsunuz yapmayın lütfen. Hatırlayın Beşiktaş ile oynadığımız hazırlık maçında ev sahibi biz olmamıza rağmen değişik kurumlarda görev alan dostlarımızı tahrik ettiniz. O gün bazı kişiler onları yuhaladılar. Bu onlara yapılan bir saygısızlık değil. Direk bana yapılan bir saygısızlıktı. TFF’nin eski başkanı Nihat Özdemir, adam termik santrali yanarken sırf Adana Demirspor’a kupayı vermek için işini gücünü bırakıp buraya geldi. Bize değer verdiği için geldi. Hala ıslıklayanlar var. O ıslıklayanlarla benim işim var. Devletimize karşı, büyüklerimize karşı saygılı olalım. Bu kulübün hakkını emin olun en az sizin kadar savunurum. Herkesi karşıma alırım.”
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
Spor Haberleri
-
Liverpool kendi evinde hata yapmadı!
-
Galatasaray'dan 'doping' iddialarına yanıt!
-
Athletic Bilbao'nun yenilmezlik serisi 15 maça çıktı!
-
Eyüpspor 90+2'de yıkıldı!
-
Samsunspor 3 puanı tek golle aldı!
-
Kadıköy'de ilk gol geldi!
-
Derbide gülen taraf Fenerbahçe!
-
Real Madrid'den Jude Bellingham kararı!
-
Kamp kadrosu açıklandı: Galatasaray'da 3 eksik!
-
İtalyan devinden Osimhen planı
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı