Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır yanıtı: 'Cevabını sahada verdi'

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Ruzomberok'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından konuştu. Avcı, milli kaleci Uğurcan Çakır'ın performansını överek, "Çakır akıllı bir çocuktur, dönüşünü antrenmanlarda belli etti. Çok iyi döndü diyorduk, bugün de cevabını sahada verdi" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır yanıtı: 'Cevabını sahada verdi'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 25.07.2024 - 22:19

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda oynanan Ruzomberok maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı maçla ilgili, "Final paslarını daha erken atmasaydık daha fazla pozisyonlara girebilirdik ama yeterli derecede pozisyona girdik. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar da vardı. Kaptanımız Uğurcan Çakır'ın sezona iyi başlaması ve bizi ayakta tutması çok değerliydi. Bütün takımı tebrik ediyorum'' dedi.

Sözlerine devam eden Avcı, ''Böyle maçları, ilk maçları kazanmak önemli. Cihan Çanak'ın da ilk maçında böyle bir gol atması bizi mutlu ediyor. Rakibi tebrik ediyorum, oyuncularımı tebrik ediyorum. Rövanşta da daha iyi bir oyunla ileriye gideceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

"CEVABINI SAHADA VERDİ"

''Sahanın şartları sizin oyununuzu oynamanızı etkiledi mi?'' şeklinde gelen soruyu yanutlayan Abdullah Avcı, "Erken final pası dedim, motivasyonda bir sorunumuz olmadığını düşünmüyorum. Bunu görebiliyoruz. Zemin düzgün duruyordu ama çabuk kuruduğundan dolayı tekrar ıslanmasından dolayı bir problem oldu. Erken final pasları zemin ile ilgili değil. Bir an önce koparma duygusuyla ilgili. Stadyum için iki kalenin arkasının boş olmasının konsantrasyon açısından zaman zaman inişleri çıkışları olabiliyor. Ama bugün oyuncularım kazanmak için odaklı bir şekilde hareket etti" yorumunu yaptı.

Uğurcan'ın performansıyla ilgili de konuşan Abdullah Avcı sözlerini şöyle noktaladı:

"Uğurcan'ın böyle bir potansiyeli zaten var. Oyunun içinde, hayatın içinde inişler ve çıkışlar var. Çakır da akıllı bir çocuktur, dönüşünü antrenmanlarda belli etti. Çok iyi döndü diyorduk, bugün de cevabını sahada verdi. Umarım böyle devam eder."


İlgili Haberler