15 yaşındaki ralli pilotu Can Alakoç, şampiyon oldu
Türkiye'nin en genç ralli pilotu 15 yaşındaki Can Alakoç, Litvanya Ralli Şampiyonası'nı gençler ve sınıf 4 şampiyonu olarak tamamladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre 2008 doğumlu genç rallici Can Alakoç, hafta sonu Litvanya'da Ralli Utena'da büyük bir başarıya daha imza attı.
Rallinin ilk gününü gençler ve sınıf 4 birincisi olarak tamamlayan Can Alakoç, ikinci günü de özellikle son iki etapta yaptığı atakla, tecrübeli rakibinin 0.42 saniye önünde yine sınıf 4 birinciliğini kazandı.
Ay-yıldızlı genç rallici Can, bu sonuçla 2023 Litvanya Ralli Şampiyonası'nda gençler ve sınıf 4 şampiyonu oldu.
Geçen ay 2023 Baltık Ralli Şampiyonası'nda 19 sporcunun yer aldığı sınıf 3'te de birinci olan Can, 7-8 Ekim'de Estonya'da Saaremaa Ralli'de sezonun son yarışına çıkacak.

Spor Haberleri
-
Erzurumspor - İstanbulspor maçında gerginlik!
-
Fatih Tekke'den maç sonu eleştiri: 'Mümkün değil'
-
Bayern Münih'ten ligde farklı galibiyet!
-
Zorlu mücadelede ikinci gol geldi!
-
Trabzonspor, 3 puanı Banza ile aldı!
-
AKRA Gran Fondo’da pedallar dostluk için döndü
-
'Bu bitmez! Ben 2011'i yaşadım'
-
Sivasspor, ümitlerini Kasımpaşa'da bıraktı!
-
İstanbulspor iki hafta sonra güldü!
-
Arslan Ekşi, Milli Takım'a veda etti
En Çok Okunan Haberler
-
Oyuncu Sevil Akdağ arkadaşını bıçaklayarak öldürdü!
-
Erdoğan seçmeninin yüzde 25’ini kaybetti
-
Adnan Oktar suç örgütü davasında karar açıklandı
-
Başarısız teze diploma!
-
Eşinin yanında ensesine ateş etti!
-
Özel'den miting için anlamlı çağrı!
-
'Turp ile şalgam ile devlet idare edilmez!'
-
Buharlaşan '2.5 trilyon' dosyası
-
'Sahte tanık arıyorlar!'
-
‘Bahçeli’nin demeci yargıya ve iktidara uyarı’