Eğitim hakkındaki sözleri ile gündem olmuştu... Emekli Albay Orkun Özeller'den, Hulusi Akar hakkında çarpıcı açıklamalar!

Eğitim hakkındaki sözleri ile gündem olmuştu... Emekli Albay Orkun Özeller'den, Hulusi Akar hakkında çarpıcı açıklamalar!
Abone Ol google-news

Cumhuriyet TV'de yayımlanan Gündem Özel programının konuğu emekli Albay Orkun Özeller oldu. Özeller, eski Genelkurmay Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'a dair bilinmeyenleri anlattı. MHP'nin resmi hesabının Özeller'i engellediği ortaya çıktı.

12 Eylül 2024 Perşembe, 12:28

Eski Genelkurmay Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın katıldığı bir programda eğitimin amacına ilişkin kurduğu cümleler tepki çekti. Hulusi Akar'ı yakından tanıyan emekli Albay Orkun Özeller, Cumhuriyet'e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Amerikalıların TSK'ye bir kumpas kurduğunu ve bu kumpasın ortaya çıkmasıyla ordudaki yetkililerin oldukça sinirlendiğini belirten Özeller, "O gün evrağı görüp de karşı çıkmayan, sinirlenmeyen tek kişi Hulusi Akar'dı'' ifadelerini kullanırken Akar'ın konu üzerine 'Sapla samanı karıştırmışsınız' dediğini de sözlerine ekledi. 

''Hulusi Akar Kim?'' yazısı ile yaşadığı deneyimleri kamuoyu ile paylaşan Özeller, Cumhuriyet TV'de perde arkasını aktardı.

HULUSİ AKAR'DAN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM!

Allah’tan korkmayanlara,

Kuldan utanmayanlara,

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOKTUR !

MHP TARAFINDAN ENGELLENDİ!

Emekli Albay Orkun Özeller, sosyal medya hesabı X'te paylaştığı gönderide MHP tarafından engellendiğini belirtti. Partinin, milli kimliğe sahip görünümlü ancak dış güçlerin güdümündeki kişilerce baskı altına alındığını ifade etti. İlgili engellemenin nedenini sorduğumuz Özeller, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve eski Genelkurmay Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'la ilgili paylaşımları adres gösterdi.