Son Dakika... Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: 'Acilen 2 maaş ikramiye yatırın'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu iktidara çağrıda bulunarak, "Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın" dedi.
![Son Dakika... Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: 'Acilen 2 maaş ikramiye yatırın'](/Archive/2023/2/9/2049951/kapak_142100.jpg)
Kahramanmaraş merkezli 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremlerin yarattığı yıkımla mücadele sürerken arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında iktidara çağrıda bulundu.
Kılıçdaroğlu, "Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet" dedi.
İşte o paylaşım:
Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) February 9, 2023
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek