Son Dakika... Ekrem İmamoğlu'nun ifade işlemleri sonlandı! İfadesi ortaya çıktı
Son dakika haberi... Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' iddiasıyla başlatılan soruşturmada da Çağlayan'daki savcılık ifadesi sona erdi. İmamoğlu'nun savcılıkta verdiği ikinci ifade de ortaya çıktı.

Başlatılan soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Buğra Gökçe'nin de içinde bulunduğu kişiler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmişti.
İfade verme işlemleri için 4’ü ‘terör savcısı’ olmak üzere 34 savcı görevlendirilmişti. Gözaltına alınan her bir kişi için 3 avukatın içeri girebilmesine karar verildi.
Ekrem İmamoğlu'nun 'kent uzlaşısı' dosyasından verdiği ifadenin ardından, "yolsuzluk" dosyası ile ilgili savcılıkta verdiği ifade sona erdi.
İmamoğlu'nun savcılıkta verdiği ikinci ifade de ortaya çıktı. İmamoğlu'nun 2 sayfalık ifadesi şu şekilde:

En Çok Okunan Haberler
-
AKP yöneticisinden 'İmamoğlu' istifası!
-
'Bu faşizme karşı meydan okuma eylemi!'
-
İptale rağmen toplandılar!
-
Kayyum vali jet hızıyla işten attı!
-
'Camilerimizi affedersiniz meyhaneye çevirdiler'
-
AKP'li Mücahit Birinci'den çirkin gönderme!
-
İmamoğlu'nun Silivri'deki ilk fotoğrafı ortaya çıktı
-
‘Ben haram yemem’ diyen Gökçek'e ünlü oyuncudan yanıt
-
Ankara'da müdahale başladı: Gözaltılar var
-
Arşiv açıldı, bu suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı!