MHP'li Semih Yalçın cinsiyetçi sözlerle Sinem Fıstıkoğlu'nu hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Devlet Bahçeli hakkında yapılan yorumlar nedeniyle Halk TV sunucusu Sinem Fıstıkoğlu'nu cinsiyetçi sözlerle hedef gösterdi. Yalçın, "Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır" dedi.

MHP'li Semih Yalçın cinsiyetçi sözlerle Sinem Fıstıkoğlu'nu hedef aldı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 07.09.2024 - 18:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, hakaret içeren açıklamalarına yenisini ekledi.

Halk TV'de yayınlanan bir programda Devlet Bahçeli'ye ilişkin yorumlar nedeniyle "Halk TV, artık sicilli bir Halt TV’ye dönüşmüştür" diyen Yalçın, kanalın sunucularından Sinem Fıstıkoğlu'nu da "Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır" diyerek cinsiyetçi sözlerle hedef gösterdi.

Yalçın şöyle konuştu:

"O sırada TV stüdyosu, bir yayın odasından çok kafe bar havasına bürünmektedir. Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır. Sözde Sunucu Sinem Fıstıkoğlu’nun yayın sırasında bir hanımefendiye yakışmayacak şekilde takındığı saygısız ve lakayt tavır, ibretle izlenmektedir."

Kanalda yayınlanan Sansürsüz isimli programda, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkındaki ifadeleri 'düşmanca' bulduğunu ifade eden Yalçın, "Halka açık yayınlarda kendi adına bile liyakat göstermeyen, ismini aldığı kitlelerin sosyolojisine uygun edep ve terbiye kurallarını sürekli çiğneyen bir TV kanalı olarak öne çıkan Halk TV, artık sicilli bir Halt TV’ye dönüşmüştür.

Programa katılan İpek Özkal Sayan isimli hanımefendinin; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den söz ederken alaycı bir tonda hadsizce sık sık kıkırdaması, üstlendiği görevleri kaldırabilecek ahlaki vasıflardan ve adabımuaşeretten yoksun olduğunu göstermektedir" şeklinde konuştu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler