MHP’li Başkanın CHP’li Bahadır’ı vurma sebebi ‘topal’ şarkısı çıktı

Kayseri'de CHP'li Şerafettin Bahadır'ı silahla ağır yaralayan MHP'li eski Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

Yayınlanma: 26.06.2024 - 14:09
MHP’li Başkanın CHP’li Bahadır’ı vurma sebebi ‘topal’ şarkısı çıktı
Abone Ol google-news

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 21 Haziran’da akşam saatlerinde CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın otomobili Pınarbaşı’nın önceki dönem MHP’li belediye başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder ve yeğeni Mehmet Uzunluoğlu tarafından durduruldu. Darbedilen Bahadır ardından tabancayla ayağından vuruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bahadır, sağlık ekiplerince Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Şerafettin Bahadır, Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralı Bahadır’ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, saldırının ardından Ejder ve Mehmet Uzunluoğlu gözaltına alındı. 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

CHP’li Şerafettin Bahadır, geçen 31 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın, ‘Geliyorum Ankara’nın elinden/ Kaşıkları çekilmedin belinden/ Seni gidi topal/ Seni hain topal/ Seni gidi topal bu gece de burda kal/ Yandan çarklı geliyor da kaçın/ Kapıları, bacaları kapatın/ Seni gidi topal/ Seni hain topal/ Seni gidi topal bu gece de burda kal’ sözlerinden oluşan ‘Topal’ şarkısı eşliğinde oyun oynamış ve çekilen görüntüler MHP’li başkan adayı Menduh Uzunluoğlu’na gönderme olarak yorumlanmış, sosyal medyada da gündem olmuştu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler