Kaftancıoğlu İstanbullulara 'Kaygılanmayın' diyerek seslendi: 'İptal sebebi değil...'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, telefonuna gelen mesaj yağmuru sonrası Twitter'dan bir açıklama yaptı, İstanbullulara seslendi. Kaftancıoğlu, "YSK'nın da belirttiği üzere arkaya basılmış öne geçmiş ya da başka bir yere basılmış pusula mührü oy iptal sebebi değil. İradenizi rahatça kullanabilirsiniz" dedi.

Kaftancıoğlu İstanbullulara 'Kaygılanmayın' diyerek seslendi: 'İptal sebebi değil...'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.05.2023 - 16:08

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ve yeni parlamento üyelerini seçmek için sandık başında...

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. Oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Yurtiçinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen, bugün saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

'MÜHÜR' TARTIŞMASI: KAFTANCIOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Son olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, telefonuna gelen mesaj yağmuru sonrası Twitter'dan bir açıklama yaptı, İstanbullulara seslendi. 

"Sevgili İstanbullular kaygılanmanıza ve benim WhatsApp’ıma mesaj bombardımanı yapmanıza gerek yok" diyen Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

"YSK'nın da belirttiği üzere arkaya basılmış öne geçmiş ya da başka bir yere basılmış pusula mührü oy iptal sebebi değil. İradenizi rahatça kullanabilirsiniz."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon