İşte en net görüntüler: AKP'lilerden Alpay Özalan öncülüğünde Ahmet Şık'a linç girişimi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bugün Can Atalay için olağanüstü toplandı. TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın kürsüde söylediği 'Sizin utanmanız yok' sözlerinin ardından AKP'li Özalan, yumruklu saldırıda bulundu.

İşte en net görüntüler: AKP'lilerden Alpay Özalan öncülüğünde Ahmet Şık'a linç girişimi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 16.08.2024 - 15:21

AYM'nin tutuklu Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere olağanüstü toplandı. 

TİP'li İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın konuşması sonrası Meclis'te kavga çıktı. Oturuma üç kez ara verildi.

Ahmet Şık'ın yeniden konuşmak üzere kürsüde sözü aldığı sırada başını Alpay Özalan'ın çektiği bir grup AKP'li milletvekili Şık'a saldırdı.

O anlar kameralar tarafından anbean kaydedildi.

VEKİL KOÇYİĞİT YARALANDI: YERDEKİ KAN İZLERİ TEMİZLENDİ

Ahmet Şık'a yumruk ve tekme darbelerinin ardından Meclis karıştı. Şık'ı darbelerden kurtarmak için kürsüye koşan CHP'li ve DEM Partili milletvekilleri de AKP'li milletvekillerinin saldırısının hedefi oldu.

DEM Parti'li Gülistan Koçyiğit olay anında yaralandı. Meclis Başkanlık Divanlığı önünde görülen kan lekeleri görevliler tarafından temizlendi. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, kavga sırasında çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Meclis Başkanlık Divanlığı önünde görülen kan lekeleri görevliler tarafından temizlendi. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, kavga sırasında çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler