İmamoğlu 'adaylık' için yeterli imzaya ulaştı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'de ön seçimle belirlenecek olan Cumhurbaşkanlığı için dilekçesini bugün vermesi beklenirken; şimdiye kadar 100’den fazla milletvekilinin İmamoğlu için imza verdiği öne sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yapılacak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ön seçim sürecinde en az 20 milletvekilinin imzası gerekiyor.
CHP’nin Meclis grubunda Cumhurbaşkanı adaylığı için milletvekilleri imza atmaya devam ederken şimdiye dek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için 100'den fazla vekilin imza attığı öne sürüldü.
ADAYLIK BAŞVURUSU YAPACAK
17 Şubat’ta başlayan imza süreci bugün (21.02.2025) saat 17.00’de tamamlanacak.
İmamoğlu'nun bugün avukatı aracılığı ile ön seçimde adaylık başvurusu yapacağı öğrenilirken, CHP eski milletvekili Dursun Çiçek de Cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak ön seçim için aday adaylığını açıkladı.
Etiketler:
#İmamoğlu
#Ekrem İmamoğlu

En Çok Okunan Haberler
-
Sırrı Süreyya Önder'le ilgili yeni gelişme
-
YSK'den 'olağanüstü kurultay' kararı
-
Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumunda son durum
-
Öğrencilerin sorularına cevap veremedi, salonu terk etti
-
Sinem Dedetaş’tan net açıklama!
-
Yeni rapor AKP dönemini işaret etti
-
CHP birinci, yurttaş İmamoğlu’nu istiyor!
-
Sırrı Süreyya Önder ameliyata alındı
-
Cem Küçük'le Ersan Şen birbirine girdi
-
Opet çalışanı Atatürk'e küfretti: Açıklama geldi