İddia: Erdoğan, rehineler için Hamas'la müzakere süreci yürütüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çatışmaların sürdüğü İsrail-Filistin hattında, esir takası için Hamas'la müzakere süreci yürüttüğü iddia edildi.

Hamas militanlarının 7 Ekim'de başlattığı saldırılar sonrası çatışmaların sürdüğü İsrail-Filistin hattında her iki taraftan binlerce insan hayatını kaybederken çok sayıda kişinin de rehin alındığı bildirildi.
Hamas'ın üst düzey yetkilisinin olası 'ateşkes' ifadelerine İsrail kanadından 'hayır' yanıtı verilirken esir konusunda da henüz bir adım atılmadı. Son olarak Katar'ın olası bir mahkum takası da dahil olmak üzere arabuluculuk görüşmelerinde yer aldığını doğrulamasının ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
Habertürk'te yer alan habere göre; İsrail ile Hamas arasındaki gerginlik de her geçen saat tansiyon artarken Türkiye'nin rehineler için Hamas'la müzakere süreci yönettiği bildirildi.
MÜZAKERE YÜRÜTME TALİMATI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bölgede gerginliğin daha fazla tırmanmaması için açıklamalar yaparken, rehineler için müzakere sürecinin yürütülmesi talimatı verdiği öğrenildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor...
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Son seçim anketinde büyük fark