İBB operasyonunda gözaltı sayısı 90'a yükseldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik terör ve örgütlü suçlarla ilgili yürütülen 2 ayrı soruşturma kapsamında İBB Meclisi İştirakler ve Bağlı Kuruluşlar Komisyonu Başkanı Ertan Yıldız, İBB Eski Genel Sekreter yardımcısı Buğra Gökce ile Uğur Ataman gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 90'a yükseldi.

İBB operasyonunda gözaltı sayısı 90'a yükseldi
Abone Ol google-news
AA
Yayınlanma: 21.03.2025 - 15:11

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında 'suç örgütü yöneticisi olmak', 'suç örgütüne üye olmak', 'irtikap', 'rüşvet', 'nitelikli dolandırıcılık', 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek' ve 'ihaleye fesat karıştırmak' suçlarından başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında  İBB Meclisi İştirakler ve Bağlı Kuruluşlar Komisyonu Başkanı Ertan Yıldız, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İBB Eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce ile şüpheli sıfatıyla aranan Uğur Ataman’ın da gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı 90'a yükseldi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon