Erdoğan'ın katıldığı Kara Harp Okulu mezuniyetinde, teğmenlerden 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı!

Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, sosyal medyadan, Kara Harp Okulu'ndan mezun olan teğmenlerin Atatürk'e bağlılıklarını dile getirdiği anları paylaştı ve duygusal bir mesaj yayımladı. Önsel, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her dem küllerinden yeniden doğuyor. Gözlerim yaşardı' dedi. Söz konusu video çokça yorum ve beğeni aldı.

Erdoğan'ın katıldığı Kara Harp Okulu mezuniyetinde, teğmenlerden 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.08.2024 - 14:55

FETÖ'nün Balyoz kumpası nedeniyle 1300 gün hapis yatan Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, Kara Harp Okulu'ndan yeni mezun olan teğmenlerin görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı.

Tören sırasında teğmenlerin kılıçlarını çekerek "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atması, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

"BAHTLARI AÇIK OLSUN"

Önsel, paylaştığı görüntülere şu notu ekledi: 

"Teğmenlerin mezuniyet töreni. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her dem küllerinden yeniden doğuyor. Gözlerim yaşardı! Kim ne yaparsa yapsın, bu çocukların hepsini tarikat ve cemaat bağlantılı gören, gösterenlere güzel bir cevap vermişler! Hepsi Allah'a, vatan da onlara emanet! Bahtları açık olsun!"

Söz konusu mezuniyete AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılmış ve bir konuşma yapmıştı.

ÜMİT ÖZDAĞ DA PAYLAŞTI

Aynı videoyu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da X hesabından paylaştı ve şu notu düştü:

"Genç Teğmenler mezun oluyor… Mustafa Kemal’in askerleri… Türk subayı ne gladyatördür ne şövalye. Türk subayı Türkiye’nin istiklal ruhunun temsilcisidir."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler