Ekrem İmamoğlu'na 'Akın Gürlek' soruşturması: Kendisine soruşturma açıldığını böyle öğrendi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Akın Gürlek ile ilgili sözleri nedeniyle" hakkında soruşturma açıldığını konuşmacı olarak davet edildiği Modern Hukuk ve Yargının Siyasallaşması Paneli'nde öğrendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, bugün katıldığı etkinlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bugün (20/01/2025) katıldığı bir programda İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Akın Gürlek ve ailesini tehdit niteliğindeki sözleri nedeniyle tehdit ve terörle mücadelede görev alan kişileri hedef göstermek suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır” denildi.
O ANLAR KAMERAYA YANSIDI
İmamoğlu, hakkında soruşturma açıldığını konuşmacı olarak davet edildiği Modern Hukuk ve Yargının Siyasallaşması Paneli sırasında öğrendi.
O anlar etkinlikteki katılımcılar tarafından görüntülendi.

En Çok Okunan Haberler
-
'En geç 2 yıl içinde yapılmalı, yoksa eyvah!’
-
Eylem hakkına yasal ceza geliyor!
-
Üşümezsoy iki bölgeyi işaret etti!
-
Kütahya'da bir deprem daha!
-
‘Politikanız çöktü, zevahiri kurtarmanın peşindesiniz’
-
'Cumhurbaşkanının bıyık takıntısı var...'
-
İstanbul'da bir deprem daha
-
İki nükleer güç savaşın eşiğine geldi!
-
AKP ve MHP'lilerin yüzde kaçı protestolardan yana?
-
Kuyumculukta yeni dönem: İbraz etmek zorunlu olacak!