Devlet Bahçeli'nin Ali Koç ile görüşmesinde dikkat çeken takvim ayrıntısı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin makamına ziyaretinde paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafta Bahçeli'nin MHP-AKP ittifakından önce yaptığı 17-25 takvimi yer aldı.

Devlet Bahçeli'nin Ali Koç ile görüşmesinde dikkat çeken takvim ayrıntısı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 19.08.2024 - 20:04

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün bir dizi yaptığı ziyaret kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile partinin genel merkezinde görüştü.

Koç'u makam odasında ağırlayan Bahçeli'nin odasında basına yansıyan fotoğraflarda '17-25 takviminin' yer aldığı görüldü.

"BİZZAT BEN YAPTIM" DEMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, 2015’teki 7 Haziran seçimlerinin ardından gazeteci Can Dündar’a partideki odasında verdiği röportajda takvim için, "Bunu bizzat ben yaptım. 17:25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Her gün bu takvime bakıyorum. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız" ifadelerini kullanmıştı.

FOTOĞRAF VERİLMİYORDU

Söz konusu saatle ilgili paylaşım 27 Haziran 2015 tarihinde MHP'nin resmi hesabından yapılmıştı ancak bugüne kadar yapılan paylaşımlarda, ilgili saat ile uzun zamandır fotoğraf verilmiyordu.

Söz konusu takvim ile Bahçeli'nin fotoğrafı MHP'nin sosyal medya hesabında da silinmediği görüldü.

Ali Koç'un ziyaretinde paylaşılan bu fotoğraf için Bahçeli’nin açık olarak kartını iktidara gösterdiği iddia edildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon