Ayşenur Arslan, Rasim Ozan Kütahyalı'ya 'kahkaha' efektiyle yanıt verdi (27 Mayıs 2022)
Gazeteci Ayşenur Arslan, yandaş gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Ayşenur Arslan'ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik" şeklindeki iddiasına 'kahkaha' efektiyle yanıt verdi.

Gazeteci Ayşenur Arslan, iktidara yakınlığıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisiyle ilgili ortaya attığı "Hapse atıyorlardı, biz devreye girdik" iddiasına yanıt verdi.
Kütahyalı'ya, Halk TV'de sunduğu 'Medya Mahallesi' isimli programda yanıt veren Arslan, "Sizin sayenizde hapisten kurtulacaksam hapis yatmayı tercih ederim" ifadelerini kullandı.
Arslan, sözlerinin devamında da Kütahyalı ve eşi Nagehan Alçı'ya seslenerek "Hâlâ iktidar nezdinde beni hapisten kurtarma gücünüz olduğu efsanesi yaratmaya çalışıyorsanız bu da zaten benim değil iktidarın sorunu. Sizi ona havale ederim" dedi. Arslan, ayrıca "Yanıtım ancak bu olabilir" diyerek kahkaha efektli şarkıyı dinletti.
Rasim Ozan Kütahyalı dün katıldığı bir programda Ayşenur Arslan için "Ayşenur Arslan, Türk Mukavemet Teşkilatı'na terör örgütü dedi. Hapse atıyorlardı bunu, biz devreye girdik. Nagehan (Alçı) da onu aradı. Baktık yaşlı başlı kadın... CHP sahip çıkmadı" iddiasında bulunmuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
CHP'nin olağanüstü kurultayı için iptal davası
-
Deprem haritası güncellendi: En riskli ilçeler açıklandı
-
İstanbul'da bir deprem daha!
-
Eylem hakkına yasal ceza geliyor!
-
Hafifliğiyle büyülüyor: 3 malzemeli bulut tatlısı tarifi
-
İmamoğlu'nun avukatının avukatı hakkında gözaltı kararı!
-
'En geç 2 yıl içinde yapılmalı, yoksa eyvah!’
-
Yunan profesörden İstanbul depremi değerlendirmesi
-
Üşümezsoy iki bölgeyi işaret etti!
-
Alman sismologdan kritik uyarı!