Vespa ve THY'den işbirliği: O modelleri alana anında 40 bin mil hediye...

İtalyan ikonik motosiklet markası Vespa ve Türk Hava Yolları yeni bir işbirliğine imza attı. Vespa modellerini tercih eden motosikletseverler 40 bin mile kadar hediye kazanıyor.

Vespa ve THY'den işbirliği: O modelleri alana anında 40 bin mil hediye...
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.09.2024 - 16:00

Motosiklette özgürlüğün ve stilin ikonu Vespa, yeni kullanıcıları için avantajlar sunmaya devam ediyor. İtalyan markanın ülkemizdeki temsilcisi Doğan Trend Otomotiv, Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles ile yeni bir işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında hazırlanan kampanya ile Vespa Primavera ve GTS 125 modellerinde 20 bin mil, Vespa 946 ve Vespa 300’leri tercih edenlere ise 40 bin mil hediye ediliyor. 

Vespa ailesine yeni katılan kullanıcıların yurtiçi ve yurtdışında kazandıkları millerle seyahat edebileceğini söyleyen Doğan Trend Motosiklet Operasyonları Direktörü Cem Kaplan, “Hem şehir içinde özgürlüğünüzü artırmak hem de dünya çapında seyahat avantajlarına sahip olmak isteyenler için en mükemmel seçenek bir Vespa sahibi olmak. Bu benzersiz kampanyadan faydalanmak ve hayalindeki Vespa’yı hemen satın almak isteyenleri eylül sonuna kadar en yakın Vespa bayisine bekliyoruz” dedi.

HER MİL AYNI ZAMANDA BİR ALIŞVERİŞ ÇEKİ!

Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles, dünya genelinde birçok hava yolu ve marka ile işbirliği yaparak, üyelerine geniş bir yelpazede fırsatlar sunuyor. Vespa satın alanlar, kazandığı miller sayesinde dilediği yere kolayca uçabiliyor, millerini koltuk seçimi ve ekstra bagaj için de kullanabiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda kazandıkları milleri web üzerinden sevdiği markaların alışveriş çekine dönüştürebiliyor. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon