Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası başlıyor: 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul'da...

Elektrikli ve hibrit araçlarda en yeni model ve teknolojiler 14-15 Eylül’de İstanbul Autodrom’da otomobilseverlerle buluşuyor.

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası başlıyor: 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul'da...
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.09.2024 - 15:46

Türkiye’de ilk kez 2019 yılında düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası’nın beşincisi, 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Autodrom yarış pistinde yapılacak. Finans sponsorluğunu Akbank, catering sponsorluğunu Turkuaz Catering ve coffee-break sponsporluğunu ise Voltify’ın üstlendiği etkinlik, Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) desteğiyle mobilite tutkunlarını ağırlayacak. 

Etkinlik kapsamında otomobil, motosiklet ve teknoloji meraklıları hafta sonu boyunca, elektrikli araçları pist üzerinde deneyimleme şansı bulabilecek. Etkinlik kapsamında Beefull, BMW, BMW Motorrad, E-Garaj, Honda, KIA, KYMCO, Lixhium, Maxus, MINI, MG, Opel, Piaggio, Renault, Silence, Suzuki ve Vespa gibi markalarının en yeni modelleri test edilebilecek, ürün ve hizmetleri incelenebilecek. Türkiye’nin ilk ve tek tüketici deneyim odaklı elektrikli sürüş etkinliği, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 

ETKİNLİKTEKİ TÜM AKTİVİTELER ÜCRETSİZ!

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 2024 yılında da otomotiv, teknoloji, finans, mobilite markalarının desteklediği etkinlikte, Türkiye’de pazara sunulan modellerden henüz yollara çıkmamış modellere kadar, birbirinden özel elektrikli ve hibrit araçlar boy gösteriyor. Etkinlik kapsamında, otomobil ve teknoloji meraklıları bir hafta sonu boyunca elektrikli araçları pist üzerinde deneyimleme şansı buluyor. Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası kapsamındaki tüm aktiviteler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ziyaretçiler kayıtlarını etkinlik alanında veya web sitesi üzerinden yapabilecekler. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon