Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı filminin ilk resmi fragmanı yayımlandı

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ndeki olaylardan yaklaşık 183 yıl öncesinde geçen, Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı” filminin ilk resmi fragmanı yayımlandı.

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı filminin ilk resmi fragmanı yayımlandı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 23.08.2024 - 15:08

J.R.R Tolkin'in destansı hikâyesinin sinemaya uyarlandığı Yüzüklerin Efendisi'nin gelmiş geçmiş en iyi üçlemelerde biri olarak değerlendirilmektedir. IMDB'de en yüksek puanı alan ilk 10 yapıt arasında iki filmi olan bu başyapıtın yeni filminin ilk fragmanı filmin hayranları tarafından uzun süredir bekleniyordu.

Orta Dünya'nın şekillenmesine yardımcı olan olağanüstü bir savaşın anlatıldığı filmde, güçlü Rohan'ın efsanevi Kralı Helm Hammerhand Hanedanı'nın kaderi anlatılıyor. 

Seyirciyi Orta Dünya'ya doğru, çığır açan bir yolculuğa çıkaracak olan “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı”, 13 Aralık’ta sinemalarda olacak!

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı, izleyiciyi J.R.R. Tolkien’in efsanevi kitaplarına dayanan Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi'nde hayat bulan destansı Orta Dünya’ya geri götürmeye hazırlanıyor. Orijinal film üçlemesinde anlatılan olayların 183 yıl öncesinde geçen filmin ilk fragmanı animasyon severlerde heyecan yarattı.

Ödüllü film yapımcısı Kenji Kamiyama'nın yönetmenliğinde çekilen filmde, yetenekli seslendirme kadrosuna Rohan'ın kudretli Kralı Helm Hammerhand rolünde Brian Cox; kızı Héra rolünde Gaia Wise ve Wulf rolünde Luke Pasqualino liderlik ediyor.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi'nde unutulmaz, ödüllü performans sergileyen Miranda Otto, masalın anlatıcısı olarak görev yapan Rohan'ın Savaşçı Éowyn rolünü yeniden canlandırıyor. Seslendirme ekibinde ayrıca Lorraine Ashbourne, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley, Michael Wildman, Jude Akuwudike, Bilal Hasna ve Janine Duvitski yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı’nın konusu:

Orijinal film üçlemesinde anlatılan olayların 183 yıl öncesinde geçen Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı, Rohan'ın efsanevi Kralı Helm Hammerhand Hanedanı'nın kaderini anlatıyor. Babasının ölümünün intikamını almak isteyen zeki ve acımasız Dunlending lordu Wulf'un ani saldırısı, Helm ve halkını, daha sonra Miğfer Dibi olarak anılacak olan kadim Hornburg kalesinde cesur bir son direniş göstermeye zorlar. Kendini giderek daha çaresiz bir durumda bulan Helm'in kızı Héra, onları tamamen yok etmeye niyetli ölümcül bir düşmana karşı direnişe liderlik edecek iradeyi toplamak zorundadır. 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı”, 13 Aralık’ta vizyonda olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon