Usta yazar Ahmet Ümit'ten Kılıçdaroğlu'na destek: Haydi ilk turda bitirelim
Ünlü yazar Ahmet Ümit, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini duyurdu. Oyunu Kılıçdaroğlu'na vereceği mesajını içeren bir paylaşım yapan Ümit, "Haydi ilk turda bitirelim, haydi demokrasi için Pazar günü sandığa" notunu düştü.

Polisiye edebiyatın önde gelen ismi yazar Ahmet Ümit, sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakının adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği mesajını verdi.
Ünlü yazar, paylaştığı videosunda sanatın ve sanatçının yanında olduğunu söyleyen Kılıçdaorğlu'na oy vereceğini belirterek şu notu düştü:
"Elbette, sanatın kıymetini bilen ve sanatçının yanında olan bir Cumhurbaşkanına yani Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim.
Haydi ilk turda bitirelim, haydi demokrasi için Pazar günü sandığa..."

En Çok Okunan Haberler
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
Son seçim anketinde büyük fark
-
'Seçim yaklaştığında anketler bu şekilde olursa...'
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Özgür Özel'den MHP'ye yanıt!
-
‘İmamoğlu gelecek diye maç uyduruyorlar’
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İmamoğlu farkı açıyor!