ZOKEV Ödülleri sahiplerini buldu

Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV) 2018 yılı ‘Kültür Ödülü' yazar Hamit Kalyoncu’ya, ‘Eğitim Ödülü’ de Çaycuma Şehit Hasan Yağlı İlkokulu öğretmenlerinden Zeynep ve Ali Hasırcı’ya Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Lokali'nde yapılan geniş katılımlı bir törenle verildi.

Yayınlanma: 01.03.2019 - 13:24
Abone Ol google-news

Ödülün, Hamit Kalyoncu’ya, kentin sosyal, kültürel gelişimine yaptığı eşsiz hizmetler; Zeynep ve Ali Hasırcı’ya da olumsuz hava koşulları, hastalık dahil hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan her öğrenciye ulaşarak bilim öğretmek için harcadıkları olağanüstü çabalar nedeniyle verildi.

Törene CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal’da katıldı. Maden Mühendisleri Odası Lokali'nde düzenlenen Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı Ödül Törende Eğitim ile ilgili "Bilimi Seviyorum, Bilimi Keşfediyorum" projesi kapsamında ödül alan Zeynep Hasırcı'ya ödülünü takdim eden Şanal, kısa bir konuşma yaptı. CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, bilimin ve eğitimin ülke kalkınmasında temel nitelik taşıdığın kaydederek “Bilim aydınlanmadır, bilim hoşgörüdür, bilim kalkınmadır.Bilime ve eğitime katkı verenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler