Yılın aşkında ikinci perde

Sinem Kobal'la Riva'da yakalanan İbrahim Çelikkol; muhabirin disketine el koyup tüm aşk fotoğraflarını sildi.

Yılın aşkında ikinci perde
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 02.04.2014 - 10:22

Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol aşkı; dün magazin gündemine damga vurdu. Herkes yılın çiftini konuşurken; aşkın kahramanları sessizliğe bürünerek ilişkilerini kabul etti. Takvim muhabiri Ufuk Özcan'ın ikiliyi Riva'da görüntülemesinin ardından ilginç anlar yaşandı.

EL ELE TUTUŞMAYA ŞAHİTLİK!

Riva's Club isimli mekanda romantik anlar yaşayan Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol'un mekandan çıkıp aynı araca binerken de fotoğraflarını çeken muhabir ikilinin el ele tutuşmasına da şahit oldu. O ana kadar ünlü çift, görüntülendiklerini fark etmedi. İkili Çelikkol'un Riva'daki çiftliğine giderken de yakaladı. Ancak bu sırada lüks cipinin direksiyon başında olan Çelikkol, görüntülendiğini fark etti.

ÇELİKKOL'A İKİNCİ ŞOK

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Sinem Kobal, arabadan çıkmazken; Çelikkol yanına çağırdığı arkadaşlarının desteğiyle muhabirin fotoğraf makinesinin disketini aldı. İbrahim Çelikkol, ilerleyen saatlerde disketteki tüm fotoğrafları silmekle kalmayıp diskete virüs de bulaştırdı. Ancak muhabir büyük bir uğraşla diskette bulunan ve Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol'un aynı araçta çekilmiş 2 ayrı fotoğrafını kurtarmayı başardı.


FANLARI TEPKİLİ

Güzel oyuncunun hayranları, Sinem Kobal'ın İbrahim Çelikkol ile yeni bir aşka yelken açmasını kabullenemedi. Kobal fanları; instagram'dan Arda Turan'a övgüler yağdırırken; Çelikkol'u sert bir dille eleştirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon