Yılbaşında vapurlar Koç'tan

İstanbul yeni yıl kutlamalarına hazır... Kutlamalar için tüm metro ve tramvaylar 02.00’ye kadar çalışacak. Metrobüs sabaha kadar çalışırken, Şehir Hatları'nda tarifeli seferler Koç Grubu’nun katkılarıyla sabah 05.00’e kadar her yarım saatte bir ücretsiz sefer yapılacak. Vapurlar da ikram da yapılacak.

Yılbaşında vapurlar Koç'tan
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.12.2013 - 10:55

İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının merkezi konumundaki Nişantaşı, Ortaköy, Bağdat ve İstiklal caddeleri yeni yıl için hazırlandı, süslendi ışıklandırıldı. Yurttaşlar yeni yıla bugün kentin birçok ilçesinde düzenlenen etkinlikler ve partilerle girecek. Nişantaşı'nın kalbi Abdi İpekçi Caddesi boyunca kurulan yaklaşık 60 m uzunluğundaki Sevgi Tüneli yoğun aydınlatmalarla ve sevgi mesajlarıyla süslendi.

Metrobüs sabaha kadar çalışacak

Kutlamalar için metro ve tramvaylar 02.00’ye kadar çalışacak. Taksim, Bakırköy, Aksaray, Üsküdar, Kadıköy’den ilave otobüs seferleri yapılacak.
Metrobüs sabaha kadar çalışırken Şehir Hatları normal tarifesinde sefer yapacak.

Koç Grubu'ndan destek

Tarifeli seferler 21.00’de sona erdikten sonra Koç Grubu’nun katkılarıyla sabah 05.00’e kadar her yarım saatte bir ücretsiz sefer yapılacak. Vapurlarda  içecek ve kurabiye ikramı yapılacak.

İzmir

İzmirliler da yeni yılı alanlarda karşılamala hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği programın adresi, her yıl olduğu gibi yine Cumhuriyet Alanı. 

Ankara

Ankaralılar da yeni yılı sokakta karşılayacak. Başkentlilerin kutlama adresleri Kızılay ve Kuğulu Park.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler