Yargıtay 'şike davası'nda kararını açıkladı!

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, futbolda şike davasında Fenerbahçe Spor Klubü Başkanı Aziz Yıldırım'a "spor müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla suç örgütü kurma" suçu ile şike ve teşvik pirimi suçlarından verilen toplam 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onadı.

Yargıtay 'şike davası'nda kararını açıkladı!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 17.01.2014 - 16:28

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu Şike Davası'nda kararını verdi.

YARGITAY'IN 50 SAYFALIK KARARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Daire, dava kapsamında 85 sanık hakkında inceleme yaptı. Daire, dosyada yer alan şike, teşvik primi, örgüt, dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, rüşvet ve diğer suçlar yönünden inceledi. Daire, Aziz Yıldırım'ın örgüt kurma, 1'den fazla maçta şike ve teşvik primi suçları ile rüşvet suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadı. Daire, Olgun Peker'in ise örgüt kurup yönetmek suçundan verilen mahkumiyetini de onadı.

ŞİKE DAVASINDA KİM NE KADAR CEZA ALMIŞTI?

AZİZ YILDIRIM'IN BAŞKANLIĞI DÜŞTÜ MÜ?

YILDIRIM 3 YIL 2 AY DAHA HAPİSTE KALACAK

Aziz Yıldırım, 2 Temmuz 2012'de mahkemenin verdiği kararla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yattığı 1 yıllık süre göz önüne alınarak serbest bırakılan Yıldırım ile ilgili karar onanınca infaz yasasından faydalanarak yaklaşık 3 yıl 2 ay daha hapiste kalması sözkonusu. Düzenleme yapılmaz, yeniden yargılama kararı çıkmazsa Aziz Yıldırım bu süreyi hapis yatacak.

İŞTE CEZASI ONANAN DİĞER İSİMLER!

FENERBAHÇE'YE BİR KÖTÜ HABER DE BORSADAN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler