Vedat Milor'dan yeni anket: Haşlama mı, kızartma mı?
Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, Twitter hesabında yeni bir anket başlattı. Milor, takipçilerine içli köfteyi haşlanmış mı yoksa kızartılmış mı tercih ettiklerini sordu.
Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, kişisel Twitter hesabında yeni bir anket başlattı.
İçli köftenin Türk mutfağındaki önemine dikkat çeken Milor, paylaşımında şunları kaydetti:
"İçli köfte ülke mutfağının zenginliğini yansıtan bir diğer yemek. Hazırlanış bakımından da iki önemli tipi var: Haşlama ve kızartma. Bir restoran menüsünde ikisi de varsa hangisini tercih edersiniz?"
İÇLİ KÖFTE ülke mutfağının zenginliğini yansıtan bir diğer yemek. Hazırlanış bakımından da iki önemli tipi var: Haşlama ve kızartma. Bir restoran menüsünde ikisi de varsa hangisini tercih edersiniz?
— Vedat Milor (@vedatmilor) April 16, 2021
Ankete yarım saat içinde 30 bin kişi katıldı.
En Çok Okunan Haberler
- Sanıklar tek tek ifade verdi
- Özgür Özel'den 'ABB' açıklaması
- Yavaş'tan 'istifa' iddialarına açıklama
- Görüntülerle ortaya çıkardı: Doktor gözaltında
- Konserve ton balığında cıva tespit edildi
- Galatasaray, Tottenham'ı sahadan sildi!
- AKP’li vekil ateş püskürdü!
- Tuncer Bakırhan hakkında soruşturma
- Ünlü fenomen adeta bir servet kazandı!
- Gülben Ergen'den 'mahkeme salonu' açıklaması!