Ünlülerin yılbaşı ücretleri

Bayramlarda sahne ücretlerine zam yapan şarkıcılar yılbaşı gecesini fırsat bildi.

Ünlülerin yılbaşı ücretleri
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 30.12.2013 - 13:33

2014 yılını sahnede karşılayacak olan yıldızların istedikleri ücretler dudak uçuklatıyor. Sahne ücretlerini ikiye hatta üçe katlayan isimler arasında Ebru Gündeş, Sibel Can, Sezen Aksu, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Hadise başı çekiyor. 2014'e girerken nerede sahneye çıkacağı en çok merak edilen isim Tarkan, gelen teklifler arasında tercihini yaptı ve Azerbaycan’dan gelen 1 milyon liralık teklifi kabul etti. Bülent Ersoy’un yılbaşı gecesi için istediği tutar ise 500 bin TL.

İşte ünlülerin o gece kazanacakları miktarlar:

Sibel Can

Sibel Can Kıbrıs'ta sahneye çıkacak. Kurban Bayramı'nda 120 bin liralık sahne ücretini 150 bin liraya çıkaran sanatçı, yılbaşı gecesi 300 bin lira kazanacak.

 

İbrahim Tatlıses

Kıbrıs Kaya Artemis Hotel'de sahneye çıkacak olan İbrahim Tatlıses, yılbaşı gecesi 250 bin lira kazanacak.

 

Mustafa Sandal

Popçular arasında en çok kazanan isim Mustafa Sandal. Sahne ücreti 120 bin lira olan sanatçı, yılbaşı gecesi için yüzde yüz zam yaparak 250 bin lira istiyor.

 

Hadise

Ünlü popçu Hadise yılbaşı gecesi için 100 bin liralık sahne ücretine 50 bin lira zam yaparak 150 bin liraya çıkardı.

 

Sezen Aksu

Sahne ücreti 200 bin lira olan Sezen Aksu, bayramlarda 250-300 bin lira arasında konser veriyor. Yılbaşı ücretini 400 bin lira olarak belirleyen Aksu böylece en yüksek ücreti isteyen sanatçı oldu.

 

Demet Akalın

55 bin liralık sahne ücretini bayramda 75 bin liraya çıkaran Demet Akalın, yılbaşı gecesi İstanbul'da vereceği konserden 200 bin lira alacak.

 

Tarkan

Megastar Tarkan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne alacak. Tarkan'ın yılbaşı gecesi için alacağı ücret ise 1 milyon dolar.

 

Gülşen

Pop müziğin güçlü sesi Gülşen, 31 Aralık gecesi için 50 bin liralık sahne ücretini 130 bin liraya çıkardı.

 

Bülent Ersoy

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, yılbaşı gecesi Kıbrıs'taki konseri için 100 bin liralık sahne ücretini üçe katladı. Sanatçı, bir gece için 300 bin lira alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon